iCreate (Netherlands)

ICreate Q&A

Leer iedere Q& A weer een beetje meer. Dit zijn de handigste tips!

-

Q: In de Foto’s- app op de iPhone kun je het perspectie­f ( b bv scheve torens) veranderen. Je kunt ze rechtze en. Hoe gaat dat in de app op de Mac?

A: Open een foto in de Foto’s-app en kies bovenin voor ‘ Sn b ’. Rechts van de foto versch nt een draaiwiel. Door het wiel te verslepen kun je een scheve horizon (of toren dus) rechtze en.

Q: Als je iCloud- sleutelhan­ger gebruikt en b voorbeeld op vakantie op een andere computer wilt inloggen, hoe moet dat dan? De door Apple gegenereer­de wachtwoord­en z n niet te onthouden.

A: Dan moet je even spieken op je iPhone. Open de Instelling­en-app, scrol naar beneden en tik op ‘ Wachtwoord­en en accounts’.

Tik boven op ‘ Wachtwoord­en’ en voer in het zoekvenste­r de website in. Je kunt het wachtwoord nu overtypen.

Q: Heb een nieuwe iPhone, mail geactiveer­d, maar helaas zie ik enkel mail van gisteren en vandaag. En niet, zoals voorheen, die van vorige week of van twee weken geleden. Wat kan ik doen?

A: Het kan z n dat dit komt door de synchronis­atie-instelling­en van Mail. Ga naar ‘Instelling­en>Wachtwoord­en en accounts’ en tik op het betreffend­e account. A ankel k van het type account vind je in het venster dat versch nt de optie ‘ Synchr. e- mail’. Tik hierop om het te w zingen in ‘Geen limiet’. Zie je deze optie niet omdat het b voorbeeld een Gmail-account betre , dan is het account verw deren en opnieuw instellen alt d het proberen waard.

De volgende iCreate Q& A: vr dag 24 juli, 08.00 tot 16.00 uur op www.icreatemag­azine.nl.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands