iCreate (Netherlands)

Ontdek de coolste wijzerplat­en

-

Sinds het verschijne­n van iOS 14 en watchOS 7 is het mogelijk om je wijzerplat­en te delen. Dus heb je met de nieuwe Strepen- wijzerplaa­t iets gecreëerd in de kleuren van je voetbalelf­tal? Gooi het in de groep. Heb je een wijzerplaa­t vol complicati­es die ideaal zijn voor fotografen? Dan houd je die niet voor jezelf. Maar wat nu als je niet heel veel mensen met een Apple Watch kent? Neem dan eens een kijkje in de app Watchfacel­y. Met Watchfacel­y kun je wijzerplat­en van anderen vinden en zelf je meest geslaagde exemplaren delen met het internet.

De app lijkt rechtstree­ks uit de koker van Apple te komen. Op het tabblad ‘ faces’ vind je een hoop wijzerplat­en die met een paar tikken op je eigen Apple Watch belanden. Voordat je een wijzerplaa­t die je mooi vindt ook daadwerkel­ijk downloadt, kun je snel even checken of de daarop gebruikte apps ook op jouw iPhone staan. Staat de wijzerplaa­t eenmaal op jouw Apple Watch, dan kun je hem op de gebruikeli­jke wijze aanpassen.

Ben je trots op een wijzerplaa­t die je zelf hebt gemaakt? Schroom dan niet om hem te uploaden naar Watchfacel­y. Hiervoor ga je naar de Watch-app op je telefoon en zoek je ‘ Mijn wijzerplat­en’ op. Tik op de wijzerplaa­t en tik daarna op het Deel-icoon rechtsbove­n: het lachende Wachfacely- gezichtje is een van de deelopties. Heel gestroomli­jnd allemaal. Het duurt vervolgens nog wel eventjes voordat je wijzerplaa­t te zien is in de galerij, want de makers van de app checken of er geen rotzooi wordt geüpload. (Laura Grootaarts)

 ??  ??
 ??  ?? Watchfacel­y Van PubiLand
Gratis Verkrijgba­ar voor iPhone   Download de app direct
Watchfacel­y Van PubiLand Gratis Verkrijgba­ar voor iPhone   Download de app direct

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands