iCreate (Netherlands)

Kwaliteit mag wat kosten

De AirPods z n m n favoriete Apple-product van de laatste jaren.

-

Ik herinner me nog heel goed de presentati­e van de eerste AirPods in 2016. Ik wilde ze vanaf het eerste moment dat ik ze zag hebben, tot ik de pr s hoorde. Honderdneg­enenzevent­ig euro. Voor twee oordopjes, die eruitzagen zoals de gratis EarPods die je b elke iPhone kreeg – maar dan zonder kabeltje. Hoe cool draadloze oortjes ook z n ... volgens m konden die nooit zo veel geld waard z n. Dat zei ik dus zo’n v f jaar geleden.

We spoelen even vooruit naar 2021. Ik heb zelf een setje AirPods, daarnaast heb ik ze meermaals als cadeau gegeven. Wat m betre z n de AirPods (Pro) het beste Apple-product van de jongere geschieden­is. Je ziet er Apple’s streven naar perfectie gewoon aan af – meer nog dan b de iPhone of Apple Watch. En de rest van de wereld l kt het met m eens te z n, want overal zie je mensen met AirPods rondlopen. En hoor je nog iemand mopperen over de pr s? M niet in ieder geval. Het is heel gewoon geworden om voor kwalitatie­f goede draadloze oordopjes iets van rond de 200 euro uit te geven.

Op de valreep van 2020 hee Apple dan nog de volgende fase voor de AirPods ingeluid. De AirPods Max is een gesloten hoofdtelef­oon met een volgens Apple ongeëvenaa­rde kwaliteit. H ziet er supergaaf uit en volgens de eerste reviews is zowel de geluidskwa­liteit als het draagcomfo­rt top. Ik wist het meteen: die wil ik! Maar wederom hee de pr s m ervan weerhouden om te bestellen. 629 euro voor een hoofdtelef­oon? Dat is toch zwaar overdreven? Waarsch nl k tot ik hem zelf mag uitprobere­n en ook m n buurmeisje van 14 jaar ermee rondloopt. Dan is het waarsch nl k heel gewoon om voor een kwalitatie­f goede draadloze hoofdtelef­oon rond de 600 euro uit te geven. We spreken elkaar weer over een paar jaar.

Brand Manager iCreate slamers@fnl.nl

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands