iCreate (Netherlands)

6 tips voor de beginner

Trucjes voor een vliegende start.

-

Maak een screenshot

Ook op je Apple Watch kun je een screenshot maken. Dit doe je door gel kt dig de z knop en Digital Crown in te drukken. De schermafbe­elding versch nt dan in de Foto’s-app van je iPhone. Werkt het niet? Open de Instelling­en-app van je Apple Watch. Kies ‘Algemeen’, scrol naar beneden en tik op ‘ Schermafbe­eldingen’. Zet de schakelaar op groen.

Een Apple Watch updaten

Om te zien of je de laatste watchOSver­sie hebt, open je de Instelling­en-app op je Apple Watch. Tik op ‘Algemeen>Softwareup­date’ en je ziet of je smartwatch up-to- date is. Via de iPhone-app werkt dit ook. Open daar de Watch-app en tik op het tabblad ‘ M n Watch’. Kies voor ‘Algemeen>Software- update’.

Een app downloaden

De Apple Watch heeft een eigen App Store. Open de app op je smartwatch en scrol naar beneden om iets leuks uit te zoeken. Tik op een app en selecteer ‘ Download’ om hem op je Apple Watch te zetten.

Geef app-icoontjes een andere positie

Op het beginscher­m pr kt een grote hoeveelhei­d kleine app-icoontjes. De belangr kste apps wil je in het midden hebben, want die zie je meteen. Om de app-icoontjes een andere plek te geven, open je de Watch-app op je iPhone. Kies ‘ M n Watch>Appweergav­e’. Zorg dat ‘ Rasterweer­gave’ aangevinkt staat en tik op ‘ Rangschikk­ing.’ Sleep de icoontjes naar een andere positie.

Spaarstand inschakele­n

Om de dag langer met de Apple Watch door te komen, veeg je de onderkant van de w - zerplaat omhoog. Tik op het batter percentage. Veeg de schakelaar van ‘ Spaarstand’ naar rechts. Vanaf nu worden alle functies van de Apple Watch uitgezet; alleen de t d is nog te zien. Om de spaarstand weer uit te schakelen druk je de z knop langer in. De Apple Watch start opnieuw op en de energiebes­paringsmod­us wordt uitgeschak­eld.

Verberg iPhone-apps

Niet alle iPhone-apps hoeven op je Apple Watch te staan. Open de Watch-app van je iPhone. Activeer het tabblad ‘ M n Watch’ en scrol naar beneden. Onder het gedeelte ‘Geïnstalle­erd op Apple Watch’ tik je op een app die je wilt verbergen en zet je de schakelaar op gr s.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands