iCreate (Netherlands)

Wijzerplat­en

Zoals het klokje op jouw pols tikt, tikt het nergens.

-

Nieuwe wijzerplaa­t

Het aanmaken van een nieuwe w zerplaat kan in de Watch-app van je iPhone, maar ook via de Apple Watch zelf. Leg je vinger langer op de actieve w zerplaat. Veeg de w zerplaten naar links en tik op de plus- knop. Scrol naar beneden om iets uit te zoeken en tik op de w zerplaat die je wilt activeren.

Voeg complicati­es toe

Complicati­es z n kleine widgets die je op de w zerplaat van de Apple Watch ziet. Zo zie je meteen relevante informatie, zonder dat je de app eerst moet openen. Om ze toe te voegen of aan te passen, tik je langer op een w zerplaat en kies je voor ‘ W zig’. Veeg helemaal naar links, totdat je ‘Complicati­es’ ziet. Tik op een van de complicati­es om een nieuwe toe te voegen. Zie je ‘Complicati­es’ niet staan? Dan ondersteun­t de w zerplaat ze niet.

Snel wisselen

Je kunt snel switchen tussen de w zerplaten die je hebt aangemaakt. Leg je vinger op de huidige w zerplaat en veeg over de rand van het scherm naar links of rechts. Zo veeg je door je hele collectie heen.

Delen

Je ontworpen w zerplaat is gemakkel k met iemand te delen. Zorg dat de w zerplaat actief is en leg je vinger langer op het Apple Watch-scherm. Druk op het Deel-icoon linksonder en kies ‘ Voeg contact toe’. Typ eventueel een bericht en tik op ‘ Stuur’.

Verwijdere­n

Leg je vinger wat langer op je actieve w zerplaat. Veeg naar links of rechts om naar de w zerplaat te gaan die je wilt verw deren. Veeg de w zerplaat omhoog en kies voor ‘ Verw der’.

Spiek subtiel naar de tijd

Je kunt naar de t d spieken, zonder meteen over te komen als iemand die het wel welletjes vindt geweest. Draai de Digital Crown voorzichti­g naar voren toe. De w zerplaat licht dan voorzichti­g op. Door de Digital Crown terug te draaien zet je het scherm snel uit.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands