iCreate (Netherlands)

WWDC 2021 start op 7 juni

-

Apple heeft aangekondi­gd dat de Worldwide Developers Conference ( WWDC) dit jaar plaatsvind­t van 7 tot en met 11 juni. Het is de 32e editie van het evenement. De datum van WWDC 2021 vormt ook het startsein van onder meer iOS 15!

Wat er dit jaar precies op het programma staat, weten we nog niet. Maar de WWDC staat altijd garant voor verrassend­e onthulling­en op het gebied van software. Doorgaans wordt de WWDC op maandag afgetrapt met een keynote die wereldwijd door iedereen gevolgd kan worden via een livestream. We krijgen een voorproefj­e van de nieuwe versies van iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS. Tijdens de WWDC verschijne­n ook de eerste bèta’s van al deze besturings­systemen en kan iedereen de nieuwe functies alvast uitprobere­n en testen. In september volgt dan de officiële release. Tijdens de WWDC worden soms ook nieuwe Apple-producten aangekondi­gd, maar het is op dit moment nog gissen naar wat er komen gaat.

De overige dagen zijn met name bedoeld voor ontwikkela­ars. Gewoonlijk is de WWDC een drukbezoch­te conferenti­e, maar vanwege de pandemie is er ook dit jaar voor gekozen om het event compleet online te laten plaatsvind­en, net zoals in 2020. Dat betekent ook dat het hele programma voor iedereen online gratis te volgen is. Voorheen kostten kaartjes ongeveer 1500 dollar. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de WWDC? Houd dan onze website in de gaten of meld je aan voor onze gratis nieuwsbrie­f, via www.icreatemag­azine.nl/nieuwsbrie­f.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands