Aftenposten

Kjaere laerer, jeg har enorm respekt for den flotte jobben du gjør!

-

vi må ta vare på jorden, og at vi må tenke på fremtiden innen energi.

Tusen takk for at dere stiller opp til tross for respektløs­e elever og lange kvelder.

Tusen takk for at dere laerer oss å bli gode mennesker og å ta vare på hverandre.

Tusen takk for at dere laerer oss verdien av en god utdanning og hjelper oss fremover i livet.

Hadde det ikke vaert for dere, hadde jeg ikke vaert engasjert i ungdomsorg­anisasjone­r eller visst hvordan jeg hiver meg inn i avisspalte­ne med meningene mine. Dere er virkelig en viktig ressurs for en positiv fremtidsut­vikling og reflektert ungdom!

Jeg beklager

Det er trist å se at dere opplever elever som ikke ser verdien i laering og er respektløs­e. Heldigvis er dere en av grunnene til at det i dag blir faerre og faerre slike elever. Dere laerer dem nemlig om hvordan livet fungerer og hvordan verden er sammensatt.

Om ikke du som samfunnsfa­gslaerer hadde laert meg om politikk, hadde ikke jeg uttalt meg om sakene som engasjerer meg, og uten kunnskapen fra norskfaget hadde jeg aldri klart å skrive slike innlegg. Jeg beklager på det sterkeste at laerere blir sett ned på og undervurde­rt, jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe, men dessverre er det vanskelig for en person å endre på normene i et helt samfunn.

Så tusen takk, kjaere laerer. Du er viktig, og jeg har enorm respekt for den flotte jobben du gjør!

 ?? FOTO: KISIALIOU YURY, SHUTTERSTO­CK / NTB SCANPIX ?? Det er trist å se at laerere opplever elever som ikke ser verdien i laering og er respektløs­e, skriver Iver Daaland Åse (16).
FOTO: KISIALIOU YURY, SHUTTERSTO­CK / NTB SCANPIX Det er trist å se at laerere opplever elever som ikke ser verdien i laering og er respektløs­e, skriver Iver Daaland Åse (16).
 ??  ?? Iver
Daaland Åse (16)
Iver Daaland Åse (16)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway