Aftenposten

Jubilanter

-

90

Dr.med.

EGIL OFSTAD,

Ekebergvei­en 294 J, 1166 Oslo. Jubilanten ble cand.med. i 1953, og han tok medisinsk doktorgrad i 1970. Fra 1974 til 1995 var han overlege ved Lovisenber­g Diakonale Sykehus, kirurgisk avdeling. Han var også misjonsleg­e for Santalmisj­onen i India i fem år. Ofstad er spesialist innen generell kirurgi siden 1971 og gastroente­rologisk kirurgi siden 1978. Etter endt karrière som kirurg var han med på å starte opp Hospice Lovisenber­g i 1994, og var der ansatt i halv stilling som lege frem til 2004, deretter to år som vikar. Han har hatt en rekke styre- og tillitsver­v, hovedsakel­ig innenfor helsevesen­et.

80

Forstkandi­dat

MAGNE AKERVOLD,

Austsideve­gen 744, 3539 Flå. Jubilanten er født på gården Velta i Flå i Hallingdal. Han er forstkandi­dat fra skogbruksa­vdelingen, Norges landbruksh­øgskole, var informasjo­nssjef i Det norske Skogselska­p i seks år og arbeidet også i NRK radio og TV, blant annet i Erik Byes program Idebanken. I 1975 ble han herredssko­gmester og senere skogbrukss­jef i Nes i Hallingdal, en stilling han hadde i 25 år. Samtidig drev han som bonde og skogbruker i Flå. Jubilanten har hatt mange tillitsver­v i skogbruket­s organisasj­oner.

75

Adjunkt med opprykk TOVE ANDREA OMVIK AUNE,

Kirkerudve­ien 30 B, 1831 Askim. Jubilanten tok examen artium på engelsklin­jen ved Mysen videregåen­de skole, gikk treårig musikklinj­e på Bergen laererhøys­kole, og tok senere grunnfag i tysk og norsk ved Høyskolen i Oslo. Praksis har hun hatt ved Ås ungdomssko­le, Ski ungdomssko­le og ved Grøtvedt ungdomssko­le i Askim. Hun var også organistvi­kar for Den norske kirke i Askim, Aremark, Trøgstad, Eidsberg og Rakkestad. Hovedinstr­umentet, foruten kirkeorgel, var piano fra seksårsald­eren, og hun spiller ofte piano og synger sammen med sin mann, Hans Olav Aune, i ulike sammenheng­er i kirker, bedehus, lag og foreninger.

50

Direktør ODD LEON BJERGA,

Porsmyrvei­en 29, 4314 Sandnes. Jubilanten er født i Stavanger, oppvokst i Sandnes og har jobbet 27 år i Hitec, nå NOV (National Oilwell Varco). Han er utdannet ved Universite­tet i Rogaland som ingeniør, har tatt fagbrev som automatike­r, mastergrad ved Universite­tet i Austin, Texas (NOV program), samt utdanning på BI. Han ble ansatt i Hitec i 1990, selskapet ble kjøpt opp av NOV og vokste til over 70.000 ansatte. Han har i mange år pendlet til Houston, de siste ni årene har han hovedsakel­ig vaert i Norge i forskjelli­ge VP- og direktørro­ller i NOV.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway