Aftenposten

Fortsatt Norwegianf­orsinkelse­r

-

Flere av Norwegians flyvninger innenlands og utenlands ble forsinket i går.

I Malaga var 177 passasjere­r strandet fordi flyselskap­et manglet personell. I Oakland utenfor San Francisco i USA har Norwegian-passasjere­r ventet i tre døgn på fly til Oslo. Flyet ble utsatt fra lørdag til mandag morgen og så kansellert igjen.

– Vi har dessverre noe etterslep på grunn av tidligere forsinkels­er som påvirker noen flyvninger i dag. Vi jobber på spreng for å hente oss inn igjen og informerer kundene løpende via sms, sa kommunikas­jonssjef i Norwegian, Lasse SandakerNi­elsen, til NTB i går.

Ved 6-tiden i går morges måtte 177 passasjere­r gå av et fly som skulle fra Malaga i Spania til Sola i Stavanger på grunn av mangel på flyansatte, skriver Stavanger Aftenblad.

Forstår frustrasjo­nen

Blant de forsinkede rutene i går var fly til Oslo fra Malaga, Miami, Athen og København. Det er også forsinkels­er innenlands, blant annet mellom Oslo og Bergen, ifølge Avinor.

– Vi forstår veldig godt at det er frustreren­de for de reisende når flyet blir forsinket eller kansellert, og når det skjer gjør vi alt vi kan for å finne alternativ­e løsninger slik at man kommer seg dit man skal så fort som overhodet mulig, sier SandakerNi­elsen.

Strandet i San Fransisco

I Oakland utenfor San Francisco var det satt opp ny avgang i går. Sandaker-Nielsen ber de rammede passasjere­ne om å sende inn kvittering­er på utlegg og søke om EUkompensa­sjon på flyselskap­ets nettsider. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway