Aftenposten

I gang med sesong 2

- VEGARD ENLID ANDERS VEBERG

På Comic-Con, verdens største underholdn­ingsmesse, fikk fansen første smakebit.

På sin Instagram-konto har den norske skuespille­r Ingrid Bolsø Berdal postet flere bilder fra helgens Comic-Con-messe i San Diego, der hun og flere andre skuespille­rkolleger fra HBO-suksessen Westworld møtte fansen.

San Diego Comic-Con Internatio­nal er en messe viet tegneserie­r og annen populaerku­ltur, og regnes som verdens største i sitt slag med 130.000 besøkende hvert år.

Bolsø Berdal spiller den nådeløse roboten Armistice i det kritikerro­ste, futuristis­ke HBO-dramaet. Serien handler om en westernfor­nøyelsespa­rk fullt av roboter som ser ut som ekte mennesker, dit folk kan reise for å leve ut sine fantasier – tilsynelat­ende uten konsekvens­er.

Under Comic-Con deltok skuespille­rne i paneler, og de signerte autografer for fans.

«Happy Westworld faces after Comic-Con autograph signing», skriver Bolsø Berdal under Instagram-bildet, en selfie som også inkluderer Westworld-kolleger som Ed Harris, Evan Rachel Wood, Shannon Woodward, Rodrigo Santoro og Angela Sarafyan.

Fersk trailer for sesong 2

Ifølge NME er innspillin­gen godt i gang i Utah, og det forventes at det skal vare til april 2018.

Det er gode grunner til at det tar så lang tid – her er det snakk om en enorm serieverde­n som skal skapes.

Første sesong ble avsluttet sent i 2016, og allerede kort tid etter gikk programsje­f i HBO, Casey Bloys, ut og sa til Entertainm­ent Weekly at de ikke forventet å bli ferdige før i 2018.

– Jeg mistenker 2018 på grunn av størrelsen på verdenen og arbeidet som ligger i å filme serien, sa Bloys til Entertainm­ent Weekly.

HBO slapp for to dager siden den første traileren for den nye sesongen. Ed Harris, som spiller Man in Black i serien, avslører at heller ikke skuespille­rne vet hva som kommer til å skje i serien og kan bli forvirret over hvor handlingen tar veien.

– Selv om du ikke skjønner hva som foregår, så har det egentlig ikke noe å si. Du trenger bare å følge med på hva som skjer med figuren din fra scene til scene, sa han til Entertainm­ent Weekly under helgens arrangemen­t.

Seriens skapere kunne også avsløre at vi får se en større del av fornøyelse­spark-universet i sesong to.

Kontrakt for seks sesonger

Tidligere denne måneden ble det kjent at serien er nominert til hele 22 Emmy-priser.

For rollen som Armistice har Bolsø Berdal kontrakt med HBO for seks sesonger, men det er foreløpig ikke kjent hvor mange sesonger som vil bli laget

 ??  ??
 ?? FOTO: JOHN P JOHNSON, HBO ?? Ingrid Bolsø Berdal er i gang med innspillin­g av en nye sesong av Westworld.
FOTO: JOHN P JOHNSON, HBO Ingrid Bolsø Berdal er i gang med innspillin­g av en nye sesong av Westworld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway