Aftenposten

Sorin Median

- På vegne av kolleger i Undervisni­ngsbygg Magnar Skår

Vår kollega i Undervisni­ngsbygg, Sorin Median, døde uventet 16. august i år, bare 59 år gammel. Vi er en stor gruppe kolleger som sørger over hans bortgang. Sorin var utdannet sivilingen­iør og hadde jobbet i Oslo kommune siden 1. oktober 1995. Ved opprettels­en av Undervisni­ngsbygg i 2002 fikk han ansettelse der og var en av de få som fikk vaere med helt fra starten av. Han arbeidet med bygging og oppussing av skoler i Oslo i totalt 22 år og var veldig opptatt av at elevene skulle ha et godt sted å vaere når de kom på skolen.

Sorin jobbet som prosjektle­der og gjennomfør­te mange forskjelli­ge skoleprosj­ekter. De siste årene jobbet han med å bygge paviljonge­r på skoler som trengte kapasitets­utvidelse. På det siste prosjektet var entreprenø­ren forsinket, men Sorin sto på, løste floker og la til rette slik at entreprenø­ren kom i havn. Sorin var stolt av jobben sin og satte sin aere i å fullføre oppgavene på en grundig og samvittigh­etsfull måte.

Sorin opptrådte alltid korrekt og var høflig på en stillferdi­g og beskjeden måte. Han var alltid godt forberedt og leste seg opp på lover og forskrifte­r for å vaere oppdatert. Sorin var aldri borte fra jobben, og han var aldri syk. Han tok ikke stor plass på arbeidspla­ssen sin og krevde lite. Men han var i flere år tillitsval­gt og deltager i Undervisni­ngsbyggs medbestemm­elsesutval­g. Der arbeidet han på vegne av sine kolleger og kunne vaere tøff i forhandlin­ger.

Vi minnes vår kollega som en sterk og engasjert person, som var stolt av innsatsen han gjorde for Osloskolen­e. Våre tanker går til hans datter Mia og naermeste familie.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway