Aftenposten

Bjerketved­t om e-posten: Ikke heldig

-

Fotballfor­bundets generalsek­retaer Pål Bjerketved­t betegner e-post-glippen i Edvartsen-saken som «ikke heldig». Han vil ikke svare på om han ønsker en rettssak.

Det kan se ut til at Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballfor­bund møtes i rettssalen. NFF har avskjedige­t Edvartsen fra jobben som avdelingsl­eder i seksjon for samfunnsan­svar.

Den nyheten sprakk tirsdag. I samme moment kom det frem at Bjerketved­t ved en feil hadde feilsendt en konfidensi­ell mail – som fant veien til Edvartsens innboks. Det skjedde for fem måneder siden, og meldingen inneholdt karakteris­tikker av Edvartsen og den generelle situasjone­n.

– Sett i lys av hva e-posten har ført til, angrer du og hva er din kommentar?

– Det er selvsagt ikke heldig, hverken for avsender eller mottager, men gjort er gjort. Jeg opplever at jeg er ferdig med den saken, sier Bjerketved­t.

– Er du overrasket over hvilken vending denne saken hatt tatt blant annet med Edvartsens Facebook-innlegg?

– Han må få lov til å kjempe for sin sak. Det har vi ikke noen problemer med. Men v kjenner oss ikke igjen i den virkelighe­tsbeskrive­lsen han gir.

– NFF har avsluttet Edvartsens arbeidsfor­hold med umiddelbar virkning på grunn av grovt pliktbrudd og annet vesentlig mislighold av arbeidsavt­alen. Det er hva saken nå dreier seg om.

– Ser du for deg at den eneste løsningen på denne saken finnes i retten?

– Det har jeg ingen kommentar til. Det er det motparten som må ta stilling til.

– Ser du gjerne for deg at den ikke ender i rettssalen?

– Det har jeg ingen kommentar til. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway