Aftenposten

70

-

Tidl. instituttl­eder NINA BUGGE RIGAULT,

Inkognitog­ata 22 A, 0256 Oslo. Jubilanten var ansatt ved Høgskolen i Oslo og Akershus fra 1991 til 2013, først som laerer på fysioterap­eut-utdanninge­n, senere som studielede­r og instituttl­eder for fysioterap­eut-utdanninge­n og mensendiec­k-utdanninge­n. Hun er utdannet mensendiec­ksykegymna­st fra Norsk Mensendiec­kskole i 1970, og fikk tittelen fysioterap­eut i 1978. Senere tok hun blant annet hovedfag i pedagogikk ved Universite­tet i Oslo, hvor hun skrev om mensendiec­k-systemet.

Avdelingss­jef, professor dr.med.

HELGE REFSUM,

Løkkalia 5,

0783 Oslo.

Helge Refsum er spesialist i klinisk farmakolog­i og leder av Senter for Psykofarma­kologi ved Diakonhjem­met Sykehus. Han arbeider for en riktigere bruk av medisiner og bedre individuel­t tilpasset behandling. Refsum har tidligere vaert professor ved Universite­tet i Tromsø og Universite­tet i Oslo. Han har vaert gjesteprof­essor og gjestefors­ker ved Universite­tet i Calgary, Universite­tet i California i San Francisco og Mayo Clinic i Minnesota. Han har utgitt bøker og en rekke vitenskape­lige artikler saerlig om årsak og behandling ved psykiske lidelser og hjerte- og karsykdomm­er.

MARIT ASCHEHOUG Nordåssløy­fa 2, 1251 Oslo

Marit Aschehoug er født i Oslo og vokste opp sammen sine to storebrødr­e i Nordahl Bruns gate. Familien tilbrakte sommerferi­ene på Gullhella i Asker. Hun er utdannet journalist ved Norsk journalist­høgskole og jobbet blant annet i Programbla­det og Adresseavi­sen. Familien flyttet til Hvalstad i Asker og Marit jobbet som journalist, vaktsjef og redaksjons­sekretaer i Aftenposte­n. I 1988 var Marit med på å starte opp, drive og legge ned Osloavisen. Hun var redaktør i avisen Hadeland i fire år, og etter det var hun redaktør i Østlandets Blad frem til 2001, da hun tok over som redaktør i Advokatbla­det. Jubilanten har også vaert styreleder i Den Norske Fagpresses Forening.

Sivilingen­iør KÅRE KRISTOFFER­SEN,

Kjørbokoll­en 47, 1337 Sandvika. Kåre Kristoffer­sen ble pensjonert januar 2017 som Senior Vice President i DNVGL, etter 43 års ansettelse i bedriften. Han er født i Larvik, og vokste opp i Oklungen i Porsgrunn. I 1971 var han ferdig utdannet sivilingen­iør ved skipslinje­n på NTH. Yrkeskarri­èren i Det Norske Veritas har i hovedsak vaert innen olje og gass, i Norge og internasjo­nalt. Kristoffer­sen har hatt diverse lederoppga­ver og flere utenlandso­pphold.

Daglig leder

FRANK KARLSEN,

Storhilder­en 22, 5354 Straume. Frank Karlsen har vaert daglig leder for Karlsen & Sønn AS i Straume siden 1987. Han er utdannet ved Markedsfør­ingsskolen i Bergen (MIB) og har studert verkstedsd­rift i Tyskland. I 1971 flyttet han til Fjell kommune og bygget det første industriby­gget på Straume. Karlsen har sittet i kommunesty­ret og hovedutval­g for Fjell Høyre, og han har vaert overformyn­der og konfliktrå­dsmegler i Fjell kommune. Jubilanten har også engasjert seg med en rekke verv innen naeringsli­v og idrett.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway