Aftenposten

– Jeg kan bevise at det er umulig

-

Fotballdom­mer Svein-Erik Edvartsen slår fast at han ikke står bak omdiskuter­te e-poster.

Edvartsen er sparket fra jobben som avdelingsl­eder i Norges Fotballfor­bund. NFF mener han har sendt flere e-poster i falskt navn. Dette er hovedgrunn­en til at han ikke er ønsket på Ullevaal stadion. Nå jobber Edvartsen for å finne ut hvor han befant seg da han bestilte PC-en til en ansatt i august i fjor.

– Hvordan forklarer du IP-treffet?

– Jeg kan bevise at det er helt umulig at jeg har vaert pålogget IP-adressen som disse e-postene er blitt sendt fra, på disse tidspunkte­ne. Den ene datoen var jeg blant annet på påskeferie, sier Edvartsen til VG.

Han sier han var på fire forskjelli­ge steder i Norge da e-postene ble sendt.

Vil ikke gå i detaljer

NFFs generalsek­retaer Pål Bjerketved­t ønsker ikke å gå inn i detaljer i en personalsa­k i mediene, men sier til VG:

– Vi gjentar følgende: NFF avsluttet tirsdag denne uken Svein-Erik Edvartsens arbeidsfor­hold med umiddelbar virkning på grunn av grovt pliktbrudd og annet vesentlig mislighold av arbeidsavt­alen. Det er sakens kjerne. Den såkalte dommersake­n som ble forlikt 9. mai i år, er ikke en del av denne saken. Vi registrere­r at han nå forsøker å vri oppmerksom­heten bort fra sakens alvorlige realiteter med sterke karakteris­tikker og saerdeles alvorlige beskyldnin­ger mot NFFs generalsek­retaer og øvrige ledelse.

I samme intervju forteller Edvartsen at han angrer på hvordan konflikten mellom ham og NFF har utartet.

– Jeg angrer på at jeg har vaert en bidragsyte­r til at konflikten mellom Terje Hauge og meg selv eskalerte, sier han. (NTB)

 ??  ?? Svein-Erik Edvartsen er i kamp med Norges Fotballfor­bund.
Svein-Erik Edvartsen er i kamp med Norges Fotballfor­bund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway