Aftenposten

Viten

-

Hva slags effekt har nybygging av boliger på prisene i et urbant boligmarke­d som får en etterspørs­elsøkning, for eksempel gjennom økt interesse for å bo i byen? Navn: Malin Susanne Løkås Alder: 21

Bosted: Genéve, Sveits

Hva hadde du gjort om du var statsminis­ter for en dag?

– Historisk sett har det vel aldri vaert noen land som har en befolkning­en som er rikere, tryggere og har like mange velferdsgo­der som oss.

Om jeg var statsminis­ter, ville jeg anerkjent godene vi lenge har kjempet for, og i dag har. Vi har en arena hvor engasjemen­t er lovlig og blir verdsatt. I tillegg har Norge godt vann, er rikt på natur, og vi kan sykle rundt i byen – når som helst. Det er denne friheten som jeg så gjerne vil vi skal huske, verdsette og sette pris på.

Vi er en nasjon som har en befolkning hvor hjertet er større enn hjernen, en konge som har humor, og hvor det finnes mennesker som kaster alt de har i hendene for å hjelpe andre. Som statsminis­ter ville jeg fokusert på at i Norge ser vi mennesker som mennesker, og at rettighete­ne gir alle frihet. Det er noe av det mest verdifulle en kan ha.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway