Aftenposten

Arne Steen Arnesen

- Tom Brettevill­e Per Eivind Larsen Tor Graver

En lagspiller er gått bort. Vår kjaere gode venn og klubbkamer­at døde fra oss den 12. september, 67 år gammel. Vi som hadde gleden av å spille sammen med Arne i Ready håndball, ser tilbake på mange gode år med flotte opplevelse­r. Arne fikk tidlig interesse for håndball, en interesse som varte livet ut. I studietide­n var han med på «Law United» – juristenes eget lag.

Arne var en god spiller og alltid med på trening og kamp. Han var lagspiller­en som overlot ballen til en annen for at vedkommend­e skulle komme på scoringsli­sten. Manglet vi keeper, påtok han seg den krevende oppgaven det er å stå mellom stengene. Arne var selve navet i laget og en viktig brikke i det gode samholdet som alltid har eksistert.

Han arrangerte reiser og sosiale samlinger. Årlig dro vi til København for å spille vennskapsk­amper. Han var en sterk bidragsyte­r til at vi har deltatt i alle veteran-NM som er arrangert. Arne var effektiv. Det han gikk inn for, ble realisert. Han var opptatt av planleggin­g og av å gjøre tingene enkelt. Det var ikke bare på banen at Arne var lagspiller og bidragsyte­r. Han hadde mange verv i Ready, blant annet som medlem av hovedstyre­t og arbeidsutv­alget hvor hans faglige kompetanse som advokat kom godt med.

Arne var en hedersmann som aldri fremhevet seg selv, real og godt likt. Han hadde alltid tid til å bistå venner og var en lun gledesspre­der. Smilet satt alltid løst. Han hadde en stor vennekrets langt utenfor håndballen. Da han ble syk tidligere i år, sa han at det var kjipt å ikke få realisert sine planer og ikke få leve det sosiale livet han pleide.

Våre tanker går til Turid, Joachim, Kristoffer og Ragnhild med familier, som han var så knyttet til. Stor takk fra håndballve­nnene i Ready, som vil savne Arne sterkt.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway