Aftenposten

Om selve boligen

-

1. etasje: Entré, hall m/trapp, vindfang, wc, kjøkken, spisestue, stue, bibliotek.

2. etasje: Trapperom, bad, wc, dusjbad, gang, fem soverom. Kjeller: Tapperom, kjellerstu­e, dusj, vaskerom.

Tilsammen for primaerrom

280 m²

Bruttoarea­l 377 m² bygges på den store tomten, er usikkert.

– Byantikvar­en har foreslått en regulering­splan som innebaerer vern av området. Planen er ikke vedtatt ennå, men det ligger en god del restriksjo­ner i denne planen, hvis mål er å bevare strøkets saeregenhe­t, sier hun.

Kaller det «bingo» for utviklere

– Eiendommen har en ekstremt god beliggenhe­t. Og det er satt en ny standard for hva folk er villig til å betale i Oslo. Men for en utbygger vil det vaere bingo å kjøpe eiendommen, sier André Falchenber­g i Location Holding, et selskap innenfor kjøp og salg.

– Selv uten «byantikvar­risikoen» er prisen ganske stiv. Jeg ser risikoen som altfor stor, sier Falchenber­g.

– Det virker på meg som om det er mange som er villige til å ta en betydelig risiko i dagens Oslomarked, sier Sverre Landmark hos eiendomsse­lskapet Aspelin Ramm.

– Det finnes likviditet, muligheter og risikovilj­e. I dette tilfellet må boligutvik­lerne bruke all sin erfaring og sitt kontaktnet­t for å vurdere risikoen. Risiko rundt regulering er ett av de store spørsmålen­e, sier Landmark.

– Mange har vist interesse. Så gjenstår det å se om eiendommen blir kjøpt av en utbygger eller av noen som ønsker å ha eiendommen som den er, sier Stenbeck hos Privatmegl­eren Allé.

 ??  ?? Tennisbane­n ligger like bak huset.
Tennisbane­n ligger like bak huset.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway