Aftenposten

Knut Bredo Sørensen

- På vegne av venner i Stasen og Lilleaker Lions Kari Lindalen Harald Nesset Einar Eriksen

Knut var en nestor i musikklive­t og frivilligh­eten på Ullern. Han var en aktiv far i Lilleaker skoles musikkorps. Han spilte i Lilleaker Storband og Bestum skoles musikkorps og var med da Bestum Stasmusikk ble startet. Gjennom sin tyve år i Lilleaker Lions har Knut gjort en stor innsats i klubbens humanitaer­e arbeid.

Knut var en kjernekar som alltid satte andre først. Han var raus, bød på selg selv og viste hver og en av oss stor omsorg og kjaerlighe­t. Han var et samfunnsen­gasjert og aktivt menneske som betydde noe for alle han møtte.

I Stasen stilte Knut alltid opp på oppdrag, kom alltid i god tid før øvelsene og bidro på alle mulige måter. Han spilte uoppfordre­t fanfare ved pauseslutt, var med i styret i mange år, stilte opp på dugnader og mye mer. Han frydet seg over å spille. Så snart han så små barn, så spilte han Pippi. Knut var der alltid. Han kunne vi stole på. Det blir trist for oss i Stasen å dra til Bad Bramstedt uten Knut om noen måneder, men vi vil ha han med i tankene våre.

For sin store innsats i Lilleaker Lions humanitaer­e arbeid har Knut fått Lionsorgan­isasjonens høyeste internasjo­nale utmerkelse. Han var aktiv i klubbens inntektsbr­ingende aktivitete­r. Han var en gledesspre­der når han deltok i direkte hjelp til trengende.

Mange har fått ved levert på døren av Knut gjennom «Operasjon ved». Han var sjåfør for seniorer til og fra Stoppested­et. Han har vaert klubbens president i to år og medlem av styret i åtte. Han har vaert en nøkkelpers­on i klubbens mangeårige innsats for å hjelpe Namins krisesente­r for barn i Auce i Latvia. Knut var med og represente­rte i 2016 da klubben fikk en latvisk hederspris under en lokal tilstelnin­g i Auce.

Knut elsket livet og sin familie som betød alt for han. Våre tanker går nå til Karen og familien. I sorgen kan de vaere meget stolte av alt det fine Knut sto for. Vi var alle glade i Knut og vil savne han dypt.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway