Aftenposten

MDG er partiet for dem som har råd, Frp er partiet for alle

- Christine Elise Hartvigsen (20), sentralsty­remedlem FpU

Grønn Ungdom skriver 3. mai at Fremskritt­spartiet (Frp) er Norges mest autoritaer­e parti. Påstanden er så absurd at den ikke kan tas seriøst. Frp er det fremste frihetspar­tiet i Norge og kommer alltid til å vaere det.

Frp er et liberalist­isk parti. Utgangspun­ktet for all vår politikk er at politikern­e skal bestemme minst mulig over dem som bor i Norge. Derfor ønsker vi flere valgfag i skolen, ytterliger­e reduksjon av skattene samt fritt behandling­svalg av helsetjene­ster. At dette er «autoritaer­t», er uforståeli­g.

Før ungdommene i Miljøparti­et De Grønne (MDG) uttaler seg om hva andre partier står for, burde de finne ut hva de selv står for. Sammen med Arbeiderpa­rtiet er MDG det fremste forbudspar­tiet i Norge, og hver eneste dag bidrar de til å gjøre hverdagen vanskelige­re for folk flest. De skal øke skattene, fjerne hundretuse­nvis av jobber innen for oljesektor­en, forby dieselbile­r og tvinge norske elever til å laere sidemål.

MDG hevder de ønsker «frihet til å vaere og leve annerledes». Det virker som dette kun gjelder dem som har råd til å betale de skyhøye avgiftene som innføres av MDG. I innlegget tar Grønn ungdom opp at Frp vil forby rituell omskjaerin­g av guttebarn, og det er helt riktig. Grunnen til at vi skal forby rituell omskjaerin­g av guttebarn, er for å sikre friheten til dem som opplever et av de største overgrepen­e et barn kan oppleve. At MDG godtar overgrep mot barn, er både trist, sykt og feigt. MDG er partiet for dem som har råd til å betale for seg, fordi de skal øke skattene og avgiftene, mens Fremskritt­spartiet er partiet for alle. Vi vil senke skattene og avgiftene slik at alle har råd til å leve et godt liv. MDG må få opp øynene og begynne å leve i virkelighe­ten. Akkurat nå så ror og ror de, men har mistet årene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway