Aftenposten

Under streken

- understrek­en@aftenposte­n.no

Enebolig var rekkehus

«Rune Hansen og kona trodde de kjøpte enebolig, men det viste seg å vaere rekkehus», skriver Dagbladet. Hansens gikk rettens vei, men tapte.

«Retten konkludert­e med at det var «noe uheldig» at boligene på forsiden av prospektet var merket som eneboliger med god avstand mellom byggene, ettersom de var sammenbund­et av carport og det er umulig å gå rundt boligene. Likevel får ikke betegnelse­n enebolig avgjørende betydning for utfallet.»

Også hele rekkehus går det tross alt an å gå rundt.

Solberg på jakt i Canada?

Statsminis­ter Erna Solberg bekreftet overfor slovakisk presse mandag at hun fortsatt går på pokemón-jakt i ny og ne, slik hun gjorde i Bratislava i 2016. Hun anbefalte alle å gjøre det samme.

«– Bruk Pokémon Go og finn interessan­te steder du ellers aldri ville stanset opp ved», sa Solberg.

Tirsdag var hun i Brussel, og onsdag hos statsminis­ter Theresa May i London, men i begge byer var programmet for tett for pokemón-jakt.

Neste mulighet blir under G7-møtet i Quebec i Canada lørdag, der Solberg ikke spiller førstefiol­in.

Nesten rett i planeten

«En asteroide gikk i oppløsning over Botswana i Afrika, bare timer etter at den var blitt oppdaget for første gang av NASA og andre som kartlegger asteroider», melder NTB.

«Asteroiden, som gikk under navnet 2018 LA, ble oppdaget naer månens bane tidlig lørdag morgen, med kurs rett mot vår planet. Den målte rundt 2 meter i diameter og ble derfor ansett som ufarlig.»

Vanligvis er det vondt å få ting med to meters diameter i planeten, så se likevel opp.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway