Aftenposten

Oftebro klar for Peer Gynt på Gålå

-

– Jeg leges raskt og som Peer selv ville sagt; opp på bukken igjen. Det sier Jakob Oftebro om at han nå er klar for Peer Gynt på Gålå i august.

Han ble i mai brannskade­t i ansiktet under innspillin­gen av filmen Hamilton i Stockholm, og det var usikkert om han skulle bli klar til Peer Gynt-oppsetning­en, der også faren Nils Ole Oftebro stiller.

– Jeg er utrolig glad for at jeg får muligheten til å gjøre dette igjen. Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, heter det fra Oftebro i en pressemeld­ing.

Versjonen med far og sønn Oftebro hadde premiere i 2017. Marit Lien, administre­rende direktør i Peer Gynt AS, sier at det er «utrolig viktig» for oppsetning­en at yngste blad Oftebro vender tilbake.

– Vi gleder oss over at pu- blikum igjen skal få oppleve dette. Og så er vi selvfølgel­ig veldig glade for at Jakob leges godt, og at vi igjen kan se ham like energisk og kraftfull som i fjor i rollen som den unge Peer Gynt, sier Lien.

Forestilli­ngen, der Sigrid Strøm Reibo var regissør, satte ny publikumsr­ekord på Gålå i fjor.

– Forestilli­ngens konsepter bygget på at far og sønn sammen spiller Peer, så jeg er veldig lettet over at Jakob fortsatt kan gjøre rollen i sommer, sier en lettet regissør.

Forestilli­ngene spilles fra 3. til 11. august. (NTB)

 ??  ?? Jakob Oftebro er klar for ny runde med Peer Gynt på Gålå.
Jakob Oftebro er klar for ny runde med Peer Gynt på Gålå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway