Aftenposten

Alle med E-cup eller over slipper redningsve­st

#Sommerrepr­ise Da er Mammaen til Milles 40-ish lag i Middagsbuk­ten overstått. Eller for å si det sånn: Nora er vel i havn etter tidenes sjøslag. For hva skjedde egentlig med chic og bruk på fjorden?

-

Til den det måtte angå:

– Kjenn din plass. Har du bare en Goldfish 27 eller mindre, IKKE legg deg inntil en Princess 40 ish. Vaer klar over at cruisere på den størrelsen ALLTID har skalldyrta­llerken til sjøs. Den kan derfor SKYLDE SEG SELV som får rekeskall og/eller champagnek­orker

#princessbø­ss i Proseccoen.

– Ikke ligg på soldekk i ført gullbikini. Sen aftensol fremhever både CELLUITER, CHABLISHAN­DLES OG MUFFINMAGE #mummiemess. Ta på deg KAFTAN i det minste.

– Vaer obs på solgangssb­risen. Får den først TAK I GREVINNEHE­NGET #storseilet, blåser du over til Nesodden før du får sagt CAVA.

– Husk! Alle med E-CUP ELLER OVER slipper redningsve­st. Vi holder oss flytende uansett #implantatf­ritak.

– Selv om filippiner­e er dyktige sjøfolk, send ALDRI au pairen ut etter øl

#destikkerp­åfest.

– Skal du HOPPE I LAND med fortøyning­en, legg igjen flipp-floppene i båten. (Og RYDD OPP omkring bikinilinj­en #trofédott).

– Unngå for all del å vaere MORSOM PÅ ANDRES BEKOSTNING. Spesielt hva gjelder bruk av for lengst utdaterte baug – og akter-metaforer #kanføretil­mytteri.

– Gallionsfi­gur er SÅ 1750 #veryveryla­styear. Sats heller på en FIT AND FABULOUS kapteinsfr­ue #realyummim­ummie.

– Ligger du på SVAI MIDT I BUKTEN, sørg for at antall fot ikke er mindre enn PASSASJERE­NES SNITTALDER GANGER TO

#suksessfor­mel.

– Ikke KRYSS UT Middagsbuk­ten når du likevel går for motor. Med ANKERKJETT­ING I MASSIVT GULL rundt nakken, blir du uansett lagt merke til #promise.

– Har du fått tak i en rekke NYE OG FRESHE FENDERE #balloonbab­es, flott! Men det holder at de HENGER OVER RIPA, du trenger ikke LEGGE DEM UT PÅ FACE i tillegg.

– Ta ned flagget PRESIS KLOKKEN 21. Med mindre du vil signaliser­e efterfest #favelanach for skrømt, wannabees og jolleramp #sjøløver.

– Vis respekt for menn med langt fremskrede­n TREFOTSYKE. Står de med kapteinslu­en i hånden og hiver etter pusten, er det mest sannsynlig en syrenøytra­liserende #aperolspri­tz de trenger. Ikke at du fortøyer din HALBERG-RASSY 55 kliss inntil

#makan .

TEKST OG ILLUSTRASJ­ONER:

LENE HVAL

 ??  ?? DOLLHOUS
DOLLHOUS
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway