Aftenposten

Bengt Eriksen, Eurosport-ekspert

-

– Hvilke(t) lag har overrasket mest så langt?

– Jeg laerte av John Toshack (walisisk spiller og trener) at det eneste som overrasker i fotball er at folk blir overrasket! Men jeg kan fortelle hvem som har imponert meg, og det er selvfølgel­ig Brann og Ranheim. Ranheim harutnytte­r tiden godt og har prioritert riktig. Brann har levert et solid håndverk i 14 runder. Så kom smellene, men det har vaert solid og urokkelig.

– Hvilke(t) lag har skuffet deg mest?

– Strømsgods­et har skuffet faelt. Men så er jeg også litt forundret over Lillestrøm. De er ikke blitt noe bedre fotballag på tre år.

– Hvem er de mest spennende talentene akkurat nå? – Erling Braut Håland ligger godt an. Som jeg sa søndag kveld, må vi prøve å ha litt is i magen. Han har hatt to pangkamper og vist potensiale­t tidligere også. Han er så bevegelses­klok. Nå har han bedret avslutning­sferdighet­ene også, roet seg ned der han har brent av før.

– Beste spiller i vårsesonge­n?

– Kanskje må vi ha en fra Ranheim. Mads Reginiusse­n eller Kristoffer Løkberg. De har vaert gode. Så tenker jeg på Gjermund Åsen, han er voldsomt viktig for Tromsø. Han har ikke fått spille så mye, men må med på listen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway