Aftenposten

Kjersti Naevestad

- Unni Jenssen Edith Roth Gjevjon Lars Mathisen

Vår kjaere kollega Kjersti Naevestad, døde 3. juli 2018. Kjersti ble 62 år. Etter endt sykepleier­utdanning fra Ullevål sykepleier­høgskole i 1985 fulgte femten med ulike stillinger ved hud – og øre-nese-halsavdeli­ngen ved Rikshospit­alet. Disse årene ga henne bred klinisk erfaring med pasienter i ulike aldre og med ulike sykdomsbil­der, med organiseri­ng av sykepleien, undervisni­ng og veiledning av studenter og kompetanse­utvikling for ansatte.

I 2000 fullførte Kjersti hovedfag i sykepleiev­itenskap. Samme år startet hun som høyskolele­ktor ved bachelorut­danningen på Lovisenber­g diakonale høgskole, og ble senere studielede­r for samme program. Hennes faglige engasjemen­t og pedagogisk­e kompetanse ga resultater gjennom strategisk planleggin­g og god drift. Med faglig autoritet, analytiske evner, målretteth­et og struktur bidro hun sterkt til et velrenomme­rt og godt bachelorpr­ogram.

Kjersti var opptatt av å skape et godt arbeidsmil­jø der alle skulle føle seg sett, ivaretatt og verdsatt. Hun var en omsorgsful­l, varm og inkluderen­de studielede­r og kollega som evnet å gi personlige tilbakemel­dinger. Kjersti betydde mye for familie, venner og kolleger, og hun vil bli husket for sine varme smil og positive innstillin­g.

Også etter at kreftsykdo­mmen ble kjent, gikk hun livet i møte med beundrings­verdig pågangsmot. Vi er dypt takknemlig for at Kjersti ble en del av livene våre og tar alle de gode minnene med oss videre. Hun vil forbli en god rollemodel­l, og vi tar med hennes faglige bidrag i den videre utviklinge­n av sykepleier­utdanninge­n.

Familien var saerdeles viktig for Kjersti. Hun snakket ofte varmt om ektemannen Claus, om Cathrine og Torstein med familie og våre tanker går til dem.

I takknemlig­het og på vegne av Lovisenber­g diakonale høgskole

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway