Aftenposten

Braekhus har fått Colombia-tilbud

-

Cartagena-fødte Cecilia Braekhus (36) sier det ville vaert et eventyr å bokse i Colombia før hun legger hanskene på hylla. Eventyret kan fort bli en realitet.

For like etter at «The First Lady» forsvarte tittelbelt­ene etter å ha beseiret Inna Sagajdakov­skaja lørdag, kom WBA-president Gilberto Mendoza med et tilbud til bergensere­n.

Det kunne Braekhus selv avsløre i går formiddag.

– Jeg fikk tilbud om å bokse i Colombia, sier hun kun noen timer etter at hun igjen kunne strekke armene i vaeret i bokseringe­n.

Etter at hun tok proffboksi­ng hjem til Norge i 2016 og bokset fire kamper på norsk jord, har hun nå vendt snuten utenlands.

Seieren over Kali Reis i Los Angeles i mai ble fulgt opp med en ny poengseier i Moskva. 15. september skal hun etter alle solemerker bokse i Las Vegas på et nytt storstevne som huser omkampen mellom Gennadij Golovkin og Saul «Canelo» Alvarez.

Braekhus utelukker ikke en tittelkamp i fødebyen.

– Det hadde vaert grisemorso­mt og et eventyr. Det må jo selvfølgel­ig startes forhandlin­ger, og jeg har mange andre alternativ­er. Colombia konkurrere­r med Norge, Russland og USA, så det må vaere en bra deal derfra, men hvis de klarer å få på plass noe hadde det vaert et kjempespen­nende eventyr. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway