Aftenposten

Finaledrøm­men knust

-

Tyskland ble for sterke for Norges J19-landslag i EM-semifinale­n og vant 2-0. De norske jentene må ta til takke med bronse.

Norge - Tyskland 0-2

Tyskerne kunne juble for finaleplas­s etter scoringer av Melissa Kössler og Anna-Lena Stolze. EM er dermed over for de norske jentene.

Siden det ikke spilles bronsefina­le, ender Norge og den andre semifinale­taperen på delt tredjeplas­s og får bronsemeda­ljer.

Norge hadde mye ball, men slet med å omsette sjansene. Tyskerne åpnet best, og etter fem minutter skjøt Melissa Kössler ballen i tverrligge­ren.

Dårlig dag

Kössler fikk likevel revansje rett før pause. En tysk dødball gikk gjennom hele feltet og endte til slutt hos Turbine Potsdam-spilleren. Et meget passivt norsk forsvar og en nølende og usikker keeper, Linn-Mari Nilsen måtte se at Kössler sikret 0-1.

Vondt ble til verre like etter pause. Kun to minutter var spilt da Paulina Krumbiegel sendte gjennom en herlig gjennombru­ddspasning. Ballen nådde Anna-Lena Stolze, som banket inn 0-2 lavt i motsatt hjørne.

Norge hadde ingen stor dag i sveitsiske Biel. Andrea Norheim var naermest da hun klemte til fra 20 meter etter 67 minutter. Tyskernes sisteskans­e fikk noen fingertupp­er på skuddet og gjorde at ballen endte i metallet før forsvaret klarerte til corner.

Marie Müller var svaert naer å punktere kampen på overtid da tyskerne kontret, men ballen endte nok en gang i tverrligge­ren. Dermed ble sluttresul­tatet 0-2 og det ble tysk jubel i Sveits. (NTB)

??  ?? Det ble ikke finale for Norge. Her er Emilie Nautnes tidligere i EM.
Det ble ikke finale for Norge. Her er Emilie Nautnes tidligere i EM.