Aftenposten

Tor Erling Staff

-

Vår tidligere sjef, laeremeste­r, kollega og venn har gått bort, men hans visdom, omsorg og faglige dyktighet lever videre.

Tor Erling, eller TES for oss på kontoret, viste oss at det alltid er et menneske og en skjebne bak enhver straffesak. Uansett hvor alvorlig handlingen er, fortjener mennesket – den tiltalte – vår respekt, nestekjaer­lighet og faglige hjelp. Han laerte oss faget; hva skal til for å vaere en dyktig forsvarer. Det er så umåtelig mye mer enn det som kan leses i en bok. Ingen pirket så mye på det vi skrev som TES.

Hver lille detalj skulle vaere perfekt før retten fikk våre argumenter servert. At klokken var rundet 02 dagen før en større prosedyre, hadde ingen betydning. Å få vaere med TES i retten, var et privilegiu­m for oss alle. Vi håper at vi også tar med oss noen av hans ferdighete­r når vi videreføre­r hans arbeid for de svakeste, de utstøtte, de som aller mest trenger et ordentlig forsvar.

Ingen brydde seg så mye om andre mennesker som Tor Erling: oss kolleger, han som kom inn fra gaten for hjelp og dem som resten av samfunnet utstøtte eller avskydde. Det er ikke mange andre forsvarere som tilbrakte julaften i fengselet med dem som ikke hadde andre.

Vi savner hans skarpe kommentar, hans humor og glimt i øyet hver eneste dag på kontoret. Vi savner å ha en som kaster ting til oss – julegaver, saksmapper, kniver og gafler. Gyngestole­n til TES står her fortsatt og bilde av en smilende forsvarer på veggen malt av en tidligere klient, passer på oss hver eneste dag.

Vi er så umåtelig stolte av hver dag å få drive Tor Erlings store livsverk videre. Firmaet og klientene var hans liv, og han ga alt! Vi vil gjøre det vi kan for hver dag å videreføre hans ånd gjennom vårt arbeide.

Hvil i fred TES På vegne av tidligere kolleger og partnere i advokatfir­maet Staff Anne Marstrande­r-Berg Annette Barlinn

Julie Conradi-Larsen Ingrid Breistein

Siri Langseth

Elisabeth Myhre

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway