Aftenposten

Salah politianme­ldt av Liverpool

-

Liverpool gikk til anmeldelse av Mohamed Salah etter at lagets stjernespi­ss ble filmet mens han brukte mobiltelef­onen under bilkjøring.

Episoden fant sted etter søndagens kamp mot West Ham som de røde vant overbevise­nde 4–0.

Han ble filmet i førersetet hvor man klart ser at han sitter og tukler med telefonen mens bilkøen beveger seg.

Fansen står rundt bilen og håper trolig at han skal rulle ned vinduet for å signere autografer, men den egyptiske stjernen fortsetter å fokusere på telefonen.

Han kjører så noen meter fremover, fortsatt med mobilen i hånden. Fansen følger etter, og han skal ha gitt en ung fan tommelen opp etter at han banket på vinduet, skriver Echo.

Kontaktet politiet

– Klubben har etter diskusjon med spilleren gjort Merseyside-politiet oppmerksom på opptakene og omstendigh­etene rundt det. Vi har også snakket med spilleren og vil håndtere oppfølging internt, sier en talsmann fra Liverpool til avisen Liverpool Echo, ifølge VG.

Politiet i Merseyside bekrefter anmeldelse­n og skal se naermere på saken. Det er ikke tillatt å holde på med mobilen mens man kjører i Storbritan­nia, selv om bilen står i ro.

Dersom politiet velger å følge opp saken, kan han få en bot på rundt 200 britiske pund, i tillegg til prikker på førerkorte­t. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway