Aftenposten

Richard Riekeles

- Johan Dolven Sverre Olav Helsem Nils M. Apeland

Richard Riekeles, født 8. oktober 1973, døde brått 23. august. Han orket ikke mer og valgte å forlate livet. Nå er det tomt, tøft og trist. Anne har mistet sin flotte, lojale mann. Casper og Michelle savner sin snille og støttende pappa. Undertegne­de har hatt aeren av å vaere Richards ledere i ulike jobber.

Bak oss står Richards mange venner og kolleger i sorg. Richard var en tommel opptype. Han tok rommet med et stort smil, var interesser­t i andre, og rask til å fange opp andres følelser.

Hans tilstedeva­erelse og evne til å kommuniser­e gjorde sterkt inntrykk på alle han møtte. Richard strålte foran forsamling­er og var alltid godt forberedt. Han hadde et stort hjerte, brydde seg om de svakeste og var glødende opptatt av samfunnsan­svar.

Richard var en klok og omsorgsful­l leder. Kollegene vil huske hans arbeidslys­t, integritet, diplomatis­ke stil og disiplin. Richard behøvde ikke å ledes. Han ledet seg selv. Richard var en friluftsma­nn. Han var i god form, og trivdes best barbeint på seilbrette­t eller med joggesko eller ski på beina. Han likte å kjempe mot naturkreft­ene. Som regel vant han.

Ofte var han å finne på Jutul-banen eller i Kirkerudba­kken, der han oppmuntret Casper og alle han var trener for. På Gol og på Larkollen boltret han og familien seg ute. Og han elsket å vandre viddene på jakt, en høstdag med skyfri himmel i fjellet.

Dessverre kom det mørke skyer inn over Richards liv. En akutt psykose satte inn for noen år siden, og de siste årene kjempet han tidvis mot negative tanker. Dessverre vant de. Selv om relasjoner, kolleger og gode prestasjon­er var viktig for Richard, betydde hans aller naermeste suverent mest.

For familien har baerebjelk­en i huset falt ut. Vi andre vil savne en raus venn.

Vi kommer alltid til å huske Richard.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway