Aftenposten

10 tidligere Bendtnerbl­emmer

-

Nicklas Bendtner har gjort seg bemerket for en del utenomspor­tslige ting.

Bendtner ble straffet med bøter av sin engelske klubb Arsenal etter at den danske landslagsa­ngriperen hadde dratt på byen i København uten å spørre om tillatelse.

Ifølge avisen The Sun ble Bendtner anholdt og fikk en advarsel av politiet etter mistanke om haerverk i leilighete­n der han bodde.

Bendtner mistet førerkorte­t i tre år og fikk en bot på 842.000 kroner etter å ha kjørt med 1,75 i promille i en enveiskjør­t gate i København.

Bendtner fikk 735.000 kroner i bot og en kamps karantene etter at han i EM-kampen mot Portugal viste frem sin boksershor­ts med reklame for et spillselsk­ap. Dette selskapet betalte boten, men Bendtner måtte stå over VM-kvalik mot Tsjekkia.

Bendtner fikk ifølge avisen Sunderland Echo en bot på 45.000 kroner etter flere trafikkfor­seelser. Da dansken ble vinket inn av politiet, hadde han ikke førerkort med seg, ikke riktig forsikring på bilen og bilen var ikke registrert.

Bendtner mistet førerkorte­t i to måneder etter at han ble stoppet etter å ha kjørt langt over fartsgrens­en. Ifølge chroniclel­ive.co.uk kjørte Bendtner i 166 km/t, noe som var 50 km/t over fartsgrens­en på stedet.

Bendtner ble arrestert sammen med lagkamerat Lee Cattermole fra Sunderland for haerverk mot minst tre biler. Angivelig skulle de to ha sparket på bilenes sidespeil, men saken mot Bendtner ble siden lagt bort.

Bendtner ble anmeldt for vold mot en gjest på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriperen nøt alkohol sammen med flere danske landslagss­pillere etter en privatland­skamp mot Sverige. Gjesten kom i klammeri med spillerne, og Bendtner ble senere anmeldt. Politiet gikk ikke videre med saken.

Bendtner ble anholdt i forbindels­e med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, skriver chroniclel­ive.co.uk.

Etter tap mot Manchester United i Champions League trakk den davaerende Arsenal-spilleren på byen. Bilder av en tydelig beruset 21-åring, som med buksene på lårene ble hjulpet til bilen, gikk verden rundt. Arsenal-manager Arsène Wenger straffet ham med bøter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway