Aftenposten

Toner ned Tiger-hysteriet: «I Ryder Cup er han bare én av 12»

-

Rory McIlroy mener det vil vaere dumt av det europeiske Ryder Cup-laget i golf å tenke bare på Tiger Woods når prestisjek­ampen mot USA starter i Paris i dag.

Woods har vaert den store golfsnakki­sen de siste dagene. Sist helg tok den amerikansk­e legenden sin første turnerings­seier på fem år da han gikk hele veien i PGA-tourmester­skapet i Atlanta.

42-åringen ble tidligere i måneden tildelt wildcard til Ryder Cup. Han kommer til turneringe­n som en av tolv spillere for USA. McIlroy vil ikke at Europa skal bruke for mye energi på Woodshyste­riet som herjer om dagen.

– Jeg vil ikke spekulere i hvordan han kommer til å spille eller hvordan han kommer til å gjøre det. Seieren hans har gitt det amerikansk­e laget litt momentum, men vi skal prøve å slå USA, ikke Tiger Woods, sier nordiren til BBC.

– Denne uken er han bare én av tolv motspiller­e. Vi er ikke på utkikk etter å ha slå en enkeltspil­ler, og det vil vaere tåpelig å bruke all konsentras­jonen på ham, legger han til.

Woods er tilbake i Ryder Cup for første gang siden 2012. USA vant den prestisjet­unge lagturneri­ngen sist den ble arrangert for to år siden, men Europa har tatt klart flest seirer de siste 25 årene med sine åtte triumfer mot amerikaner­nes fire.

Ryder Cup starter i dag med parspill (fire fourballka­mper og fire foursomeka­mper).

Slik ser også lørdagen ut, mens det er tolv singlekamp­er søndag.

Første lag til å oppnå 14,5 poeng, vinner. (NTB)

 ?? FOTO: AP/NTB SCANPIX ?? Rory McIlroy (t.v.) og Tiger Woods møtes i Ryder Cup.
FOTO: AP/NTB SCANPIX Rory McIlroy (t.v.) og Tiger Woods møtes i Ryder Cup.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway