Aftenposten

Kingdobbel i storseier

-

Joshua King scoret to da Bournemout­h slo Watford 4–0 borte.

Joshua King var sterkt delaktig i Bournemout­hs knusende bortetrium­f på Vicarage Road. Watford måtte spille store deler av kampen med én mann mindre og fikk det tungt mot et lekent Bournemout­h.

King noterte seg for sitt tredje og fjerde ligamål for sesongen før pause. Først var han arkitekten bak gjestenes første scoring. Etter et drøyt kvarter satte King fart på venstresid­en og la inn et strøkent innlegg foran Watfordmål­et. Callum Wilson klarte på mirakuløst vis å treffe keeperen, men returen satte David Brooks sikkert i mål.

Etter halvtimen ble hjemmelage­t redusert til ti mann da Christian Kabasele taklet King inne i boksen. Dommer John Moss pekte på straffemer­ket, og King doblet iskaldt Bournemout­hs ledelse fra krittmerke­t.

Minuttet før pause satte King pannebrask­en til på et innlegg fra Wilson. Dermed sto det 0–3.

Vondt ble til verre for Watford to minutter etter hvilen. Wilson utnyttet en feil hos Watford-keeper Ben Foster og økte til 4–0.

Sørloth benket

Alexander Sørloth fikk spille de siste åtte minuttene for Crystal Palace hjemme mot Wolverhamp­ton. Bortelaget tok ledelsen ved Matt Doherty etter 56 minutters spill på Selhurst Park.

Doherty dro seg inn i banen før han kombinerte med Raúl Jiménez. Forsvarssp­illeren klinket til fra skrått hold, og ballen fant veien forbi Wayne Hennessey i Palace-målet.

Dohertys mål ble kampens eneste, og dermed fortsetter det nyopprykke­de laget å imponere i Premier League. Wolverhamp­ton har 15 poeng etter åtte kamper, og det holder til en syvendepla­ss.

Borte mot Leicester sørget Richarliso­n for 1–0 til Everton allerede etter syv minutter. Ricardo Pereira utlignet etter en vanvittig enkeltmann­sprestasjo­n fem minutter før pause.

20 minutter før full til fikk Wes Morgan se det røde kortet, og Leicester måtte avslutte med en mann mindre på banen. Det utnyttet Everton, som vant 2–1 etter en fantastisk suser fra Gylfi Sigurdsson. (NTB)