Aftenposten

Ikke akkurat Lotto, men..

- Tommy Sandsmark

Fra nest siste runde av Jotun Lagturneri­ng i Sandefjord:

Hva spiller du ut som Vest? Jeg tror du skal lete lenge etter noen som ikke spiller ut en liten spar etter dette meldingsfo­rløpet, og da får Syd dundrende hodepine på direkten:

Det er helt avgjørende hvilket kort du legger fra bordet i stikk 1! 4 av 5 spilleføre­re gjettet riktig, og vant alle stikkene. Tormod Røren var riktig uheldig, og spadde ut 12 IMP, da de var i 5 ruter med 12 stikk ved det andre bordet.

Men halvparten av salen var i lilleslem på spillet på Syds hånd (4 i ruter og 2 i NT), og det ser vel litt rart ut at Syd meldte ruterfarge­n først, eller hva? Kun Terje Lie og Ole Marius Myrvold kom i 6 ruter på Nords hånd, og den var helt ubetelig.

Lagbridge er ikke som annen bridge (tilpasset Lottositat), og det viktigste av alt i lag er jo å bete kontrakten­e, siden overstikk er som pølser i slaktetide­n. Derfor finner jeg det også svaert merkelig at ingen spilte en liten spar ut, og gir Syd en prøve som han har dårlige sjanser til å bestå, med mindre han er mer eller mindre synsk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway