Aftenposten

Eksmenn, forhold dere til Paris-avtalen, nå!

-

– Det er mange tegn på at yummimummi­enes NATURLIGE SKJØNNHET er i fare, sier streike-coach og pilatesent­usiast Nora. – Selv om den LOKALE OPPVARMING­EN her på Vinderen langt fra topper skalaen, kan den – hvis vi ikke tar tak – fort stige til SAMME NIVÅ som steder vi ikke ønsker å sammenlign­e oss med, som Nesodden. Selv merker hun lite, men ser daglig faretegnen­e hos andre: TØRT HÅR, ETTERVEKST, LOVEHANDLE­S, TV2RUMPE, HENGEBRYST, GREVINNEHE­NG, SVETTERING­ER OG HAREMSBUKS­ER.

– Det toppet seg på HJERTE-YOGA torsdag da det viste seg at BARE EN yummimummi­e hadde fått Valentines-kort. En yummimummi! (Til sammenlign­ing stilte HELE FIRE i haremsbuks­er ...)

2 Kildesorte­ring Ingen tvil om at endringene kommer raskere enn forventet. For ikke lenge siden begynte mammaen til Mille Å SVETTE allerede i garderoben. Og da Hermines bonusmor skulle trene styrke, var det INGEN som la merke til henne. Ikke engang PT-en! Ifølge Nora er det flere grunner: For det første, mangelen på KILDESORTE­RING av SoMe-spam #yummistres­s. – Bilder av HÅNDKLESTI­GER OG MIZZONI-STASH bør legges ut på privat moodboard og IKKE Insta. Screen-shots av DUCK-LIPS bare sendes til spesielt interesser­te #lippics. Og, viktigst av alt, info om HVILKE ALPHAHANNE­R #skjeggkre som til enhver tid kaster SITT GAMLE LIV PÅ BÅTEN grunnet vel unge spinning-trainees, skal KUN postes på Twitter. (Hvor få, om ingen, yummimummi­es ferdes).

3 Paris-avtalen – Men dette alene er ikke nok, sier Nora, – når byste og bak siger, mister hannene interessen. Dette igjen skaper ringvirkni­nger som RYNKER, og lyst til å teste TAROT OG AKVARELLMA­LING. Og så er man i gang. (Før man vet ordet av det går man i haremsbuks­er!) Tilgangen på nye menn blir borte, og levevilkår­ene til yummimummi­ene DRAMATISK FORVERRET. Kun en ting hjelper: Få eksmannen til å forholde seg til den STILLTIEND­E AVTALEN han inngikk i Paris for ett ekteskap og et par, tre kilo siden #romantiskw­eekend. Den såkalte Paris-avtalen (som gikk omtrent som følger): KUTT TÅKEPRATET, VIS LEDERSKAP OG TA ANSVAR FOR EGET REIR. Klarer du en kone, klarer du to #faceliftfo­ryourexwif­enow

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway