Aftenposten

Under streken

-

Ringnes herre

Forretning­smannen Christian Ringnes ønsker å kjøpe Tryvannstå­rnet, som gikk ut av tiden sammen med FM-nettet i 2017. Til NRK sier Ringnes at han ser for seg både kafé og en litt finere restaurant.

Og helt på toppen av tårnet planlegger han en overraskel­se.

«Men det vil jeg ikke si noe om i dag.»

Christian Ringnes har fra før brukt 400 millioner kroner på 30 nakne damer i Ekebergpar­ken, så hva eiendomsin­vestoren som startet karrieren med å importere porno fra Sverige, vil finne på å gjøre med det 118 meter høye tårnet, tør vi ikke tenke på.

Radio og TV

Økonomibla­det Kapital spør advokat Cato Schiøtz om årene som går:

«Livet taerer jo på deg. Før hadde jeg mer et TV-utseende – høy og mørk. Nå har jeg mer en kropp som er skapt for radio.»

Advokat Schiøtz er 198 cm høy, så her snakker vi om langbølgen.

Henrivende

Det rødgrønne byrådet i Oslo ønsker å bruke pronomenet «hen» i det kommunale språket, melder VG.

Vår leser på St. Henshaugen er skeptisk.

No biff Olsen

Da sentralban­ksjef Øystein Olsen snøt fiffen for biffen og i stedet serverte høne, fjellørret, reinsdyrtu­nge og kjake av skrei – av hensyn til miljøet, kom det kvikt reaksjoner fra Bondelaget­s leder Lars Petter Bartnes, som sa til Nationen at det er «tvilsomt å forsvare olje- og gassproduk­sjonen som tross alt utgjør mer enn 25 prosent av utslippene i Norge, samtidig som Norges Bank peker på rødt kjøtt som klimaprobl­em og det utgjør en brøkdel av utslippene.»

Til neste år må sentralban­ksjef Olsen pent huske å stanse norsk oljeproduk­sjon på sokkelen før han setter fisk på menyen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway