Aftenposten

Avfølg folk som får deg til å føle at hårfestet ditt er for høyt

-

Deres eneste jobb er å være en vandrende reklamepla­kat. Det de egentlig selger, er selvfølgel­ig dårlig selvtillit. Det er vanskelig å kritisere Sophie Elise når hun selv innrømmer å ha (hatt) et problem med plastisk kirurgi.

Det er vanskelig å kritisere når hun også sier så mange bra og viktige ting, og er en så sympatisk person. Det er vanskelig å kritisere når det virker som hun er så godt likt av praktisk talt alle i hele Medie-Norge.

Derfor vil jeg gjerne gi min støtte til blogger Kristin Gjelsvik, som turte å si det jeg har tenkt på så lenge. Jeg skulle ønske dette var noe jeg kom på som en humoristis­k overdrivel­se, men dette er dessverre den virkelighe­ten vi lever i. Og i den anledning vil jeg bare si:

Velg dine forbilder med omhu.

Ta kontroll over hvem du følger i sosiale medier, slik at de du scroller forbi hver eneste dag, flere ganger til dagen, er mennesker som får deg til å føle deg bra. Velg noen med et talent du ser opp til, noen som får deg til å le og noen som bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Kroppen vår er tross alt i stadig forfall, så konstant å skulle forbedre den i stedet for å akseptere den er som å prøve å lempe vann ut av et synkende Titanic med bare nevene.

Vi kommer uansett alle til å ligne på en smeltende sekk med hud til slutt. Da bør du ha noe annet å komme med enn en kropp som kan selge cellulittk­rem til tenåringer.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway