Aftenposten

Klar for Barcelona

-

Fotballpro­filen Caroline Graham Hansen er klar for den spanske fotballklu­bben Barcelona. Overgangen ble bekreftet i går.

Det var TV 2 som meldte at overgangen som lenge har vært på trappene, omsider er fullført.

– Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av, sier Graham Hansen til kanalen.

Toårskontr­akten med Barcelona ble signert i klubbens styrerom.

– Jeg fikk være en del av det helligste – inne på styreromme­t og signerte på samme måte som om det var en herrespill­er. De har virkelig vist at de satser stort, og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann. De ønsker å promotere spillerne. Det har vært en spesiell dag. Det har vært stas, sier Graham

Hansen.

I et intervju på Barcelonas hjemmeside er 24-åringen klar på at hun sikter høyt også etter klubbskift­et.

– Dette er en fantastisk klubb, som har gjort en formidabel jobb de siste årene. Jeg ønsket å komme hit og bli en del av dette, så det var et enkelt valg, sier Graham Hansen.

– Jeg ønsker å bidra til at Barcelona etablerer seg i eliten av europeiske klubber. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å lykkes og for å bidra til titler, tilføyer hun.

Landslagsp­rofilens agent Jan Oestreich har forhandlet med flere klubber som ønsket henne den siste tiden, men det har vært opp til 24-åringen å avgjøre hvor hun vil spille.

Franske Paris Saint-Germain skal ha vært blant beilerne.

Caroline Graham Hansen har spilt for Wolfsburg de fem siste sesongene og vunnet en rekke titler med klubben. Denne sesongen ble det seier i serie og cup, men i Champions League ble det kvartfinal­etap mot Lyon. (NTB)

 ?? Foto: Norges Fotballfor­bund ?? Caroline Graham Hansen med beviset på at hun nå blir Barcelona-spiller.
Foto: Norges Fotballfor­bund Caroline Graham Hansen med beviset på at hun nå blir Barcelona-spiller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway