Aftenposten

Under streken

- understrek­en@aftenposte­n.no

Puster lettet ut

«Takket av etter 16 år med stormende applaus» skriver Drammens Tidende etter at den populære Høyre-ordfører Tore Opdal Hansen tirsdag hadde ledet sitt siste bystyremøt­e.

Det er blitt mange slitne armer og såre hender blant lokalpolit­ikerne i elvebyen.

Fett i skjermet sektor

NRK forsøkte «i to uker å få noen fra Vy til å komme i studio og svare på spørsmål om den avtroppend­e konsernled­erens høye lønn i rådgiver-rollen han nå går inn i» , skriver Nettavisen.

Statsselsk­apet opererer med tre kommunikas­jonssjefer under kommunikas­jonsdirekt­ør Elin Myrmel-Johansen. En av dem, Åge-Christoffe­r Lundeby, er godt fornøyd med beslutning­en om ikke å kommentere, iallfall rent «kommunikas­jonsfaglig»:

«Vi tror at de som hadde et dårlig inntrykk av oss fra før, ikke fikk dette forbedret. Men hvis man tenker kommunikas­jonsfaglig, tror jeg mange nikker gjenkjenne­nde.»

«Hvorfor ønsker dere ikke å svare på spørsmål om den avgående sjefens lønn som rådgiver?»

«Det kommentere­r vi ikke nå heller» . Med kommunikas­jonsfolk som holder en så høy standard som i Vy, er det ikke rart at selskapet har et så godt omdømme.

Den indre ordfører

«I 2011 sikret Høyre seg ordføreren i 119 ordførere» , meldte Aftenposte­n i går.

Det er godt å vite.

Kort og godt

En god kandidat til prisen for ukens mest presist formulerte debattinnl­egg i norsk presse går til mannen bak følgende bidrag på trykk i Lofotposte­n.

Under tittelen «To ord om parkeringa i Svolvær sentrum» , kommer følgende tekst:

«Fy faen!»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway