Aftenposten

Cavani forlenget United-kontrakten

-

FOTBALL Stjernespi­ssen Edinson Cavani (bildet) er enig med Manchester United om en ny avtale. Han blir i klubben ytterliger­e én sesong.

Den nye kontrakten binder spissveter­anen fra Uruguay til Old Trafford minst til sommeren 2022. – I løpet av denne sesongen har jeg utviklet stor forkjærlig­het for klubben og alt den represente­rer. Jeg føler et sterkt bånd til alle mine lagkamerat­er og støtteappa­ratet. De gir meg ekstra motivasjon hver dag, og jeg vet at vi sammen kan utrette store ting, sier Cavani (34) til klubbens nettsider.

Han hyller manager Solskjær.

– Fra første stund da jeg signerte, har jeg følt managerens tillit. Som spiller gir det en perfekt mulighet til spille din beste fotball, og det takker jeg ham for, sier Cavani.

Solskjær returnerer den rosende omtalen til den uruguayans­ke måltyven.

– Jeg sa da Edinson signerte at han ville tilføre gruppen energi, kraft og lederskap, og han har ikke motbevist meg. Han har vært alt jeg trodde han ville bli og mer til, sier United-sjefen.

– Som trenere kjenner vi til målstatist­ikken hans. Men det er personligh­eten hans som har tilført dette laget så mye. Han har en vinnerment­alitet og har også en bestemt holdning til alt han gjør, tilføyer han.

United sikret seg Cavani helt på tampen av overgangsv­induet sist høst. Da hadde han vært klubbløs siden kontrakten med Paris SaintGerma­in gikk ut. Uruguayane­ren har slått til i United og særlig markert seg med scoringer i viktige kamper. Han har scoret 15 mål i løpet av 1862 spilleminu­tter for Premier Leagueklub­be, noe som tilsvarer 0,73 mål pr. 90-minutter.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway