Aftenposten

Nå gjelder det for landslaget

-

TV-tipset Fotball

Viktig. Caroline Graham Hansen &. Co har så langt i VM-kvalifiser­ingen møtt klart svakere motstand. Men bortekampe­n mot Polen torsdag blir en tøff test. Martin Sjögren har et spennende offensivt mannskap med blant andre Guro Reiten (Chelsea), Caroline Graham Hansen (Barcelona) og Frida Maanum (Arsenal). En seier torsdag vil gi Norge et godt utgangspun­kt før kampen mot Belgia på Ullevaal Stadion.

Polen-Norge klokken 19 på NRK2 og en halv sesong, det samme ble det i Manchester United, mens i Tottenham tok det kun halvannet år før han ble sparket.

Det var første gang siden 2002 han forlot en klubb uten å vinne én eneste pokal. Karriereku­rven hans har pekt nedover de siste årene. Samme dag som han fikk sparken i Tottenham, ringte Roma. Også det en stor klubb, men samtidig også et lag som har vaert langt unna å vinne noe de siste årene.

I Mourinhos første sesong spiller de altså Conference League, to hakk under Champions League, turneringe­n som på mange måter har definert Mourinhos karriere.

Et nytt kapittel i eventyret. Nå er Mourinhos Roma favoritt på Aspmyra. Men mens det for deres del skal vaere en «rutinemess­ig» seier, er oppgjøret noe helt annet for de norske vertene.

Besøket fra en av verdens store trenerprof­iler er et foreløpig høydepunkt i en av norsk fotballs store reiser. Bodø/Glimt var i 1. divisjon så sent som i 2017. Siden har de klatret seg til topps. I fjor tok de Nord-Norges første seriegull.

I tillegg fikk de sjansen i Europa

❝ I Bodø er dette kanskje det største som har skjedd noen gang Sindre Stokland, talsperson i supporterg­ruppen J-feltet.

Bodø/Glimt-Roma på Viasat 4 og Viaplay 18.45.

 ?? ??
 ?? Foto: Privat ?? U Sindre Stokland i supporterg­ruppen J-feltet.
Foto: Privat U Sindre Stokland i supporterg­ruppen J-feltet.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway