Aftenposten

Reagerer mot egne supportere

Tidligere og nåværende Tottenham-kapteiner kritiserer egne supportere etter håningen av Davinson Sánchez (26).

- Fredrik Schjesvold, VG

Tottenham fikk seg en skikkelig smell i kampen om Champions League-plassene. Lørdag ble det 2–3-tap hjemme i ligakampen mot Bournemout­h, og det var en lite hyggelig ettermidda­g for de liljehvite i London – og det gjelder spesielt midtstoppe­r Sanchez.

– Jeg har aldri sett dette før i karrieren min, sa klubbkapte­in Hugo Lloris til bein Sports etter kampen.

Nevnte Davinson Sánchez startet på benken, kom inn etter 36 spilte minutter (på stillingen 1–0), men ble tatt av igjen 23 minutter senere. Da ledet gjestene 2–1.

– Taktisk avgjørelse. Fungerende Tottenham-manager Cristian Stellini kaller det en «taktisk avgjørelse».

– Jeg synes veldig synd på Davinson. Han er en lagkamerat og venn, og han har kjempet for klubben i så mange år nå, fortsetter kaptein Lloris i Tv-intervjuet.

– Det er bare trist. Historien er trist for klubben, supportern­e og spillerne. Det er noe du ikke vil se i fotball, sier han med tydelig oppgitt undertone.

– Grusomt. Da Sanchez ble byttet av, hørtes tydelig at supportern­e jublet ironisk på Tottenham Hotspur Stadium.

Tidligere kaptein Michael Dawson sier det er grusomt for spilleren.

– Hva jeg ikke liker, er når egne supportere buer på deg. Jeg føler med Sanchez. Det er forferdeli­g for en spiller, og selvtillit­en hans ser dårlig ut, sier han på Sky Sports-sendingen «Soccer Saturday».

– Han kommer til å ha det vondt, og det er ikke hyggelig å se, sier mannen med 324 kamper for Tottenham.

– Jeg forstår at det er en tøff pe

❝ Dette er noe du ikke vil se i fotball Hugo Lloris, kaptein i Tottenham

riode for alle, og vi må se nærmere på dette. Alle skal vite hvor viktig det er å støtte en spiller, sier fungerende trener, Cristian Stellini ifølge Sky Sports.

Han har tatt over roret for den nylig sparkede Antonio Conte.

Tøffe kamper i vente. Klubben kjemper nå for Champions League, men det er tre poeng opp til fjerdeplas­s i ligaen – med to kamper mer spilt.

Det gjenstår syv kamper av sesongen for London-klubben, som ikke har vunnet en tittel siden ligacuptri­umfen i 2008.

Veien til en plass i Europas gjeveste klubbturne­ring neste sesong blir tøff: Newcastle, Manchester United og Liverpool er de neste motstander­ne for Hugo Lloris & Co.

 ?? Foto: Adrian Dennis, AFP/NTB ?? ⮉ Davinson Sánchez ble først byttet inn, så ble han byttet ut. Da jublet supportern­e.
Foto: Adrian Dennis, AFP/NTB ⮉ Davinson Sánchez ble først byttet inn, så ble han byttet ut. Da jublet supportern­e.
 ?? Foto: Tony Obrien, Reuters/ntb ?? ⮉ Tottenham-kaptein Hugo Lloris etter at Bournemout­h scoret sitt tredje mål i Premier League-kampen lørdag.
Foto: Tony Obrien, Reuters/ntb ⮉ Tottenham-kaptein Hugo Lloris etter at Bournemout­h scoret sitt tredje mål i Premier League-kampen lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway