Aftenposten

Liv Germundson

-

Vår kjære venninne, Liv Germundson, skal ikke lenger lyse opp vår tilværelse med sitt gode humør og glade latter. Det blir et stort savn. Liv ble født 12. november 1936 og døde 1. april 2023.

Sammen med Liv startet vi klubben vår som tiåringer og har siden fulgt hverandre i alle år. Vi har delt sorger og gleder og vært på utallige turer til både fjell og sjø.

Liv tok artium i 1955 og hadde deretter et opphold i England for å perfeksjon­ere seg i engelsk. Da hun kom tilbake til Norge, begynte hun i en laboratori­estilling på Rikshospit­alet. En jobb hun stortrivde­s i og hvor hun var en avholdt kollega.

Liv traff sin Gunnar på fottur i Jotunheime­n. Liv og Gunnar giftet seg i

1959 og skapte sitt første hjem på to rom. De kjøpte senere tomt på Voksen og bygget hus, hvor alle tre barna vokste opp.

Liv sto fjellstøtt ved Gunnars side gjennom et langt ekteskap. Hun tok seg av barna, eldre familiemed­lemmer, hus og selskapeli­ghet på beste måte. Liv var det mest gjestfrie og utadvendte menneske vi kjenner. Hun var sine venners venn og skapte et godt miljø rundt seg til enhver tid. Hun var også kunstneris­k begavet og meget kreativ. Hun hadde svært gode evner på mange områder, men hennes empati og omsorg for andre mennesker overskygge­t det meste.

Hennes kjære Gunnar tok godt vare på henne da sykdom endret tilværelse­n. Da Gunnar brått døde i 2021, ble Livs hverdag dramatisk forandret, og hun måtte flytte fra hjemmet sitt.

Liv, som var vennekrets­ens strålende og morsomme midtpunkt, vil bli dypt savnet, men ingen vil ønske hennes tilværelse de siste årene forlenget. Våre tanker går til hennes tre barn og seks barnebarn, som hun var umåtelig glad i og stolt av.

Et alltid positivt og snilt menneske har etterlatt mange i ettertanke og sorg.

Anne Kathrine Bjerke på vegne av Klubben

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway