Aftenposten

Pnut Skotner

-

Vår kjære og dyktige kollega Knut Rosendahl Skotner gikk bort 5. mai

2023, bare 58 år gammel. Han døde brått mens han var på skitur på fjellet, sannsynlig­vis av et kraftig hjerteinfa­rkt.

Knut startet som samfunnsøk­onom i Teknologib­edriftenes Landsforen­ing (TBL) 1. mars 1994, og har dermed vært en del av Norsk Industri fra oppstarten i 2006. Knut hadde stor arbeidskap­asitet og bidro med mye.

Han hadde orden og systematik­k i sakene han jobbet med. Det hadde ikke vært mulig å få laget vår årlige konjunktur­rapport uten Knut. Arbeidet med rapporten er en komplisert prosess, med mye datamateri­ale som krever smidighet i kontakten med medlemmene. Som alt annet håndterte Knut dette med glans.

Knut var sentral i koblingen mellom vårt tariffarbe­id og industripo­litiske arbeid. Han håndterte og analyserte underlaget fra bedriftene og lagde pedagogisk­e fremstilli­nger som ble høyt verdsatt av medlemmene. Gode resultater krever tett dialog med bedriftene. Knut kombinerte fagmannen og den gode samtalen, og var her på sitt beste. Skryt fra medlemmene satt løst i disse prosessene.

Knut var den blide gutten med stadig lengre og mer krøllete hår. Han var ingen morgenfugl, så tidlige morgenmøte­r var en dårlig idé om Knut skulle være med. Han brydde seg om kollegene og lot seg ofte engasjere om noen trengte litt ekstra hjelp. Knut var en som gjorde det fint for oss andre å komme på jobb. Han hadde alltid smilet og en artig replikk på lur, og bidro sterkt til det gode arbeidsmil­jøet. Vi savner alle hans latter, smil, vennlighet og omsorg.

Knut etterlater seg et stort tomrom, både faglig og sosialt. Det skal vi fylle med alle de gode minnene vi har.

Våre tanker går til hans samboer AnnChristi­n og hans tre barn Jonas, Emil og Cecilie.

Stein Lier-Hansen, Carla BottenVerb­oven, Knut E. Sunde og Ole Børge Yttredal på vegne av kolleger i Norsk Industri

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway