Aftenposten

Kvinne samtykker til fengsling etter drapet i Oslo

Kvinnen i 30-årene som er siktet for drapet på Grünerløkk­a i Oslo søndag, har knyttet seg til hendelsen. Hun samtykker til varetektsf­engsling.

- Peter Tálos og Kenneth Kandolf Haug, NTB

Hun godtar fire ukers varetektsf­engsling med brev- og besøksforb­ud, skriver TV 2. Fengslings­møtet begynte klokken 15 mandag i Oslo tingrett. Det foregår som kontorforr­etning.

– Det har vært et kort innledende avhør av den siktede kvinnen i natt. Hun knytter seg til hendelsen, men har ennå ikke fått spørsmål om hvordan hun stiller seg til siktelsen om drap, sier Anne Alræk Solem, le derav Etterforsk­nings seksjonen fordra pi Oslo politidist­rikt.

Kvinnen er siktet for drap etter at en mann i 20-årene ble funnet blødende i en leilighet på Grünerløkk­a. Han døde av skadene etter kort tid.

– Fremstår ikke tilfeldig. –

Dette fremstår ikke som en tilfeldig hendelse. Det har vært en relasjon mellom de to, men det er for tidlig å si noe mer om dette nå av hensyn til etterforsk­ningen, sier Solem.

Den siktede kvinnen har fått oppnevnt advokat Kai Roger Vaag som forsvarer.

Solem sier politiet etterlyser vitner som kan ha observert noen av de to, og ber folk som ennå ikke har snakket med politiet om å melde seg.

Var på åstedet. Den avdøde mannen er ikke identifise­rt, men politiet mener det er en mann i 20-årene. Pårørende er varslet med forbehold om at identitete­n ikke er fastslått med sikkerhet.

Da nødetatene kom til leilighete­n søndag, var kvinnen fremdeles på åstedet. Hun ble pågrepet og kjørt til arresten. Kvinnen er bosatt i Oslo.

– Den døde skal obduseres. Når det gjelder eventuelt våpen, så er det for tidlig for politiet å kommentere hva slags beslag som er gjort i saken, sier Anne Alræk Solem til NTB.

❝ Dette fremstår ikke som en tilfeldig hendelse Anne Alræk Solem, leder av Etterforsk­nings seksjonen for drap i Oslo politidist­rikt

 ?? Foto: Lise Åserud, NTB ?? ⮉ Helseperso­nell og politi kom til en leilighet på Grünerløkk­a i Oslo, etter en melding om at en mann var funnet med blødende skader.
Foto: Lise Åserud, NTB ⮉ Helseperso­nell og politi kom til en leilighet på Grünerløkk­a i Oslo, etter en melding om at en mann var funnet med blødende skader.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway