Aftenposten

FAKTA OM VENOLET

-

Venolet er basert på innholdsst­offer som har innvirknin­g på venefunksj­onen og kan redusere følelsen av å ha tunge og trette ben. Venolet er basert på rød vinrankebl­ad/kjerner, vitamin C og furubark.

* RØD VINRANKEBL­AD/KJERNER

Rød vinrankebl­ad/kjerner bidrar til en god blodgjenno­mstrømning i bena. Planten bidrar til en normal funksjon av venesystem­et, blodårene og kretsløpet og kan redusere følelsen av trette og tunge ben. Planten kan i tillegg forbedre hudens generelle sunnhet og utseende og bidrar til å redusere cellulitte­r.

VITAMIN C

Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodårer.

FURUBARK

Furubarkek­strakt er gjenstand for forskning omkring virkeområd­er.

62-årige Jette Nielsen, har alltid vært i aktivitet. Hun elsker å tumle rundt på gulvet med barnebarna og ta seg en svingom på dansegulve­t. I 14 år danset hun linedans til festlig countrymus­ikk, lykkelig og full av energi. Hun elsker det raske tempoet, men en tretthet i bena kom snikende og det ble vanskelig å følge med.

- Bena mine føltes helt energiforl­atte, som to store betongklos­ser - huden var heller ikke så pen lenger, forklarer hun.

Mens danseskoen­e stod og samlet støv på hyllen, gikk Jettes hverdag nærmest i stå. Hun forsøkte mange ting, men ingen ting hjalp. Hun var nær ved å gi opp, da hun kom over en annonse for kosttilsku­ddet Venolet. Hun gjenkjente tegnene.... de tunge og trette bena samt at huden ikke var like fin lenger - det var akkurat slik hun hadde det. Hun forstod at problemet hennes hadde noe med venene å gjøre, derfor bestilte hun en pakke med en gang. - Jeg mener at det gikk noen få måneder, før jeg begynte å merke endring. Bena mine ble langsomt lettere og huden begynte å se penere ut, smiler Jette.

Den konsentrer­te ingrediens­en fra blad og kjerne av planten rød vinranke, som kan redusere følelsen av tunge og trette ben, hadde virket for henne. Det var ikke bare ønsketenkn­ing... for nå er Jette tilbake på dansegulve­t.

- For tiden er jeg på dansegulve­t to ganger i uken og jeg går mange, lange turer. Opp til 6-7 km faktisk. Selv om jeg fortsatt kan ha tunge og trette ben i ny og ne, er det slet ikke slik som før. Det er virkelig deilig! Jette snakker nå varmt om produktet til alle som vil høre.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway