Agderposten

Jubilanter

60 ÅR

-

Gj.Mek. personlig fyller 60 år i dag Og for det roper vi et rungende hurra. Du jobber og sliter er aldri i ro, For Gj.Mek. er stedet du jobber minst for to. I stolen du sovner når du har deg satt For alle krefter er da tatt.

Vi tenker litt på om du må trappe ned, Men kundene venter du får ikke fred. Det ringer på sønda’ som manda’ Og Svein er på plass lenge før de planla. Når barnebarna roper «hvor er bestefar i da»

Jo han er hos kundene så de får det de skal ha. Men av og til tar også du litt fri da, Vi reiser og koser oss det skal du ha. Sist til Mallorca en trivelig reise, Med hele familien, det sammen oss sveiser. Du leika med barnebarn, bada mer enn de f leste,

Så sønnene dine blei helt imponerte Over bestefar som var helt i sitt ess, Uten Gj.Mek, kunder og ikkeno’ stress. Vi håper at dagen blir trivelig og gild, Det fortjener du, for du er mot alle så snill.

Kaker og brus du kjøper til alle, Og middag på dagen du spanderer Generøst, vi det kaller. Kontorfolk­a de til kjøleskape­t løper, Forsyner seg for en femmer, vi røper. Og Svein fyller opp med nye boxer Og kjører til Sverige med de tomme boxer. På Solstaua der er du også populaer De gamle vet det vanker godsaker når du er der.

Stor takk du fortjener, for at du alltid tenker på andre, det er nå det jeg mener. Så vil vi ønske deg grattis med dagen Håper du ikke spiser til du får vondt i magen.

Overraskel­ser det har du fått så det holder

Håper at det ikke problemer deg volder. Og til de som fremdeles lurer på hva vi denne kar kan kalle, så er hans navn Svein Valle. Hilsen fra kjerringa og store og små som er glad i deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway