Agderposten

Jerv-kapteinen er på vei tilbake

Glenn Andersen (36) har ikke vaert på banen i Jervs treningska­mper så langt i vinter. Nå satser kapteinen på spilletid på La Manga.

-

– Jeg håper jo at jeg får spille der nede. Men først må jeg ha noen treningsøk­ter og se hvordan kroppen respondere­r på det. Så regner jeg med det blir noen kamper etter hvert, sier Jerv-profilen.

Stoppervet­eranen tråkket over i Normisjo nshallen i Grimstad for én måned siden.

Skaden satte ham utenfor alle de tre treningska­mpene hittil.

36-åringen trodde først at det var en liten vridning i ankelen og at det ikke var behov for å undersøke smellen undersøke naermere.

Andersen opplyser at det ble tatt bilder av skaden.

Mangler bånd i ankelen

– Nå rev jeg opp i mye gammel moro, men uten at det var noe som røk denne gangen, understrek­er midtstoppe­ren som siden 2010 har manglet noen bånd i ankelen. Andersen sier at han har hatt «noen alvorlige skader» de siste årene.

– Det er mye som er røket der, men det er mye gammelt. Diagnosen holder jeg og legene for meg selv, men det er en vond ankel som har fått kjørt seg oppigjenno­m, sier han.

Jerv-kapteinen kan uansett skilte med 54 hele kamper av 60 mulige for Jerv i sesongene 2015–2016 i 1. divisjon.

Kun to av de seks fravaerene skyldtes skader.

– Drar på gikta

– Det er veldig sjelden at jeg er skadet i sesong, men i vinterhalv­året er det ikke sjelden kost. Jeg begynner å bli gammel og drar på gikta. Det vil komme seg når gresset blir grønt, sier han med glimt i øyet.

Andersen har blant annet hatt løpetrenin­ger mens lagkamerat­ene har trent sammen i vinter.

Sist uke ble forsvarssp­illeren med på fellesøkte­ne igjen.

I skadefrava­eret til kapteinen har Jerv sluppet inn mål i alle testkampen­e – mot lag fra eliteserie­n (0-2-tap mot Viking), 2. divisjon (2-1-seier mot Vindbjart) og 3. divisjon (1-2-tap mot Fløy).

 ??  ??
 ??  ?? SAMMEN MED LAGET IGJEN: Glenn Andersen ble forrige uke med på fellesøkte­ne igjen. Her fra mandagens trening på PS
SAMMEN MED LAGET IGJEN: Glenn Andersen ble forrige uke med på fellesøkte­ne igjen. Her fra mandagens trening på PS

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway