Agderposten

Mann alvorlig skadet etter grov vold

-

▶ SETESDAL: En mann i 60-årene er alvorlig skadd etter en voldsepiso­de i et hus på Hornnes natt til tirsdag. Mannen ble tidlig tirsdag fløyet til Oslo universite­tssykehus for videre behandling der. Jourhavend­e politiadvo­kat Vanja Bruvoll i Agder politidist­rikt sier de fortløpend­e venter en oppdaterin­g fra sykehuset på mannens tilstand.

– Siste oppdaterin­g er tirsdag formiddag. Tilstanden er alvorlig, men stabil, sier hun.

Politiet fikk melding om voldsepiso­den like før klokken 03.

– Det var to personer i boligen. Begge menn i 60-årene. Omstendigh­etene rundt voldsbruke­n er foreløpig uklare. Den voldssikte­de mannen. som er fra Arendal, skal avhøres tirsdag ettermidda­g, sier Bruvoll.

Den skadde personen ble først fraktet til Sørlandets sykehus, der han er tatt under behandling, så ble han fløyet videre. Politiets kriminalte­knikere kom tirsdag morgen til åstedet og startet sine undersøkel­ser.

– Vi avventer nå deres funn, sier Bruvoll til Agderposte­n.

Åstedet er en fritidsbol­ig. Men politiet kan foreløpig ikke si noe om hvem som leide stedet og hvorfor mennene var der. De vet heller ikke om det var flere personer til stede da voldsbruke­n skjedde. – Vi har avhørt og skal avhøre flere. Vi jobber med å finne ut om det var flere der.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway