Agderposten

Styreleder­en tar gjenvalg

For halvannet år siden sa han nei til gjenvalg før han ombestemte seg. Nå har Per Gunnar Topland fått enda mer motivasjon til å lede FK Jerv videre.

- ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

– Jeg har gitt beskjed til valgkomite­en om at jeg tar ett år til hvis de ønsker meg, sier styreleder Per Gunnar Topland til Agderposte­n.

Han har ledet FK Jerv de fire siste årene.

Høsten 2015 hadde han bestemt seg for ikke å stille til gjenvalg på årsmøtet på nyåret 2016. Topland følte det var et tidkrevend­e verv, og ønsket å se mer til naermeste familie og alle barnebarna.

Men etter å ha følt seg veldig ønsket av «Jerv-familien» sa han likevel ja, og ble deretter gjenvalgt.

– Større arbeidsfor­deling

I år var det lettere å si ja til valgkomite­en. Ansettelse­n av en daglig leder (Rune Jakobsen) hjelper på.

– Organisasj­onen er blitt større. Arbeidsmen­gdene fordeles på flere hender. Både jeg og Cosmo (Collett, sportslig leder) sitter på en kompetanse som jeg tror Jerv kan trenge en stund til, sier Topland.

Årsmøtet til FK Jerv finner sted på klubbhuset på Levermyr 7. mars. Opprinneli­g dato var 23. februar, men kollisjone­n med A-lagets treningsle­ir på La Manga medvirker til at årsmøtet er utsatt i halvannen uke.

 ??  ?? I TOPPLEDELS­EN: Styreleder Per Gunnar Topland (t.v.) og sportslig leder og styremedle­m Cosmo Collett i FK Jerv.
I TOPPLEDELS­EN: Styreleder Per Gunnar Topland (t.v.) og sportslig leder og styremedle­m Cosmo Collett i FK Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway