Agderposten

Lover fullspekke­t rockeshow

De lover et show fullspekke­t av rock. Stephen Ackles og Linda Gail Lewis (søsteren til selveste «Great Balls of Fire» - Jerry Lee Lewis) inntar Arendal kulturhus 3 mars.

-

De to artistene har kjent hverandre lenge og spilt sammen i mange sammenheng­er både i inn- og utland. Med «Great Balls of Fire» er det første gangen de setter opp et stort show sammen. I tillegg til en hit-parade med de beste låtene fra Elvis, Little Richard, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry med flere - vil publikum også stifte bekjentska­p med flere av Stephen Ackles egne låter, heter det i en pressemeld­ing. Stephen Ackles ble for mange gjenoppdag­et med sin versjon av «Satan» fremført på Trygdekont­oret i 2012. Låten ble kåret til Årets Coverlåt. Etter dette har han utgitt 2 nye album og hatt en storslått suksess med hyllest-showene til Elvis Presley. Linda Gail Lewis trakterer pianoet som «The Queen of Rock´n Roll» og vil presentere rockeklass­ikere slik bare hun kan gjøre det. Og under konserten vil publikum blant annet få høre om hennes møter med Elvis Presley, Chuck Berry og broren Jerry Lee Lewis.

Stephen Ackles møtte Linda for første gang for 30 år siden i forbindels­e med en konsert storebrore­n Jerry Lee Lewis holdt i Stavanger.

- På festen etterpå spratt Linda og resten av bandet opp på scenen der jeg var, og siden har vi rocket sammen i 30 år, forteller Ackles.

 ??  ?? TIL ARENDAL: Stephen Ackles.
TIL ARENDAL: Stephen Ackles.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway